resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4022
    kendisinin mevkidaşı, hatta top kullanma yüzdesi kendisinden daha yüksek olan necati ateş'le karşılaştırmak istiyorum izninizle;

    (bkz: necati ateş)

    galatasaray forması altında toplam 114 maçta 56 gol atmış.

    (bkz: milan baros)

    galatasaray forması alında toplam 88 maçta 48 gol atmış.*

    eyvallah abicim milan baros'unu seversin, buralara entrylerini düzmek için 3 yılda 1 kez faydalı oynadığı maçı beklersin hepsini anlarım da sen bu sözlükte necati'ye tü kaka, milan baros'a kralım, lordum diyorsan hop derim ben sana.

    ucuz milliyetçilik yapmıcam kimse yanlış anlamasın ama bu elin oğlunun* galatasaray'a maliyeti, necati'nin maliyetinden 3 kat fazladır.(u: seslendiğim güruhun transfer sezonunda nasıl klubün muhasebecisi gibi konuştuğunu biliyorum. ondan verdim bu bilgiyi)

    bu elin oğlunun bu kadar vazgeçilmez, tapınılası olmasının sebebi saçlarını düzgün kestirmesi mi? geçmişinde adanaspor değil liverpool olması mı? vücudunun daha bi futbolcu vücudu olması mı? hakeme karizmatik biçimde f.ck off demesi mi?

    ben kendisinin sevilmesine, korunmasına karşı değilim. tabiki bu sözlükte herkes futbolcudan anlayacak diye bir şey yok. tabiki çoğu insan yabancı hayranı olabilir. onlara göre forma vücuda güzel oturuyorsa, karizmatik şekilde küfür edebiliyorsan tamamdır taraftarın gönlünde taht kurmak için.

    yabancılara hemencecik yer hazırdır gönlümüzde fakat kendi evlatlarımızı hemen satarız, stadlarda hep bir ağızdan küfür ederiz, tuttuğu ve oynadığı takımdan soğuturuz.

    demem o ki bırakın artık miyadı dolmuş futbolcuları burda göklere çıkarmayı. şu an çek cumhuriyeti milli takımı'nda oynamasının nedeni elle tutulur bir forvet oyuncusunun olmamasıdır. kaldı ki karşısındaki polonya defansına karşı theofanis gekas da harikalar yaratmıştı. o da mı galatasaray seviyesinde bir oyuncu?

    evet off butonu sağ alttadır sevgili fanboylar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın