resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4019
    son milli maçının* ikinci yarısındaki iyi oyununu umarim bir kaç maç daha devam ettirir de hatrı sayılır bir para kazanırız kendisinden.

    ve tabii ki her zaman olduğu gibi yine hakkında tartışmalar dönüyor. benim tarafım her zaman için bellidir pragmatist biri olarak her zaman için yararlı olanın yanındayım.

    baros iyiydi kötüydüden ziyade artık bir istikrarı yok, yaşanan onca sakatlık vesaire zaten artık kafası da oynamaktan çok fair playe aykırı bir biçimde topa elle müdahele, kendini yere atmak gibi cinliklere çalışıyor ve bu ziyadesiyle galatasaray'a hem sahadaki oyun hem hakemlerin gözündeki galatasaray imajına zarar vererek ve bizi çoğu zaman zararlı çıkartıyor. bunların yanında şampiyonluğu etkileyecek olan son dönemeçlere girerkenki kırmızı kart faciası da unutulmamalı. buna mücadele, hırs diyen saf ve mum ışığında maç izleyen romantik arkadaşlar mutlaka çıkacaktır lakin bu yapılan düpedüz aptallık ve aymazlıktan başka bir şey değildir.

    türkiye gibi avrupanın en sert liglerinden birinde bu fiziksel mücadeleye artık baros'un dayanamadığı da gün gibi açıkken as veya yedek olarak eski iyi günlerin hatrına baros'u doyurmak zaten başlıbaşına bir kaynak israfı.

    son olarak "hep kötü günlerini hatırlatan skor taraftarları" gibi bir cümleyi kuran süper zekalara da geçmişin iyi günleriyle masturbasyon yapmalarından çok kötü günlerini hatırlayarak bunlardan ileriye dönük dersler çıkarıp bu arabesk triplerden de kurtulmalarını öneriyorum.

    sahi bir ara bir lorik cana vardı bu taraftarın çok sevdiği ne oldu ona? öldü mü yaşıyor mu? melo varken çoktan unutmuşum kendisini affetsin artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın