resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4017
    birinci sınıf takımda bırakın forma giymeyi yedek kulübesinde bile oturamayacak adam olduğunu söyleyen ikinci sınıf taraftarlar tarafından başlığının kirletilmemesi gereken "golcü".

    galatasaray forması ile 70 lig maçında 42 gol, 5 türkiye kupası maçında 1 gol, 16 avrupa kupası maçında 12 gol atmış. yaptığı topsuz koşularla, asistlerle bi bu kadar gol hazırlamış. en kötü oynadığı maçta bile sahada en çok savaşan 2-3 adamdan birisi olmuş hep.

    ilk sene 30 atıp sonra üstüne yatmamış yani ey kör cahil tabela taraftarı. emre belözoğlu denen sperm ziyanı tarafından ayağı kırılmamış, geçtiğimiz sezon fatih terim tarafından bence haksız biçimde kesik yememiş olsaydı, şu an bu istatistikler senin gibileri bile tatmin edecek boyutta olabilirdi.

    bugün bi taraflarını yaladığın johan elmander, yarın 30 yaşına geldiğinde onu da mı ikinci sınıf topçu sayacaksın. ben baros' u vefa duygum yüzünden değil, gayet rasyonel bakarak bize hala faydalı olacağına inandığım için savunuyorum. aksini iddia edenle de sabaha kadar tartışırım.

    unutmayın ki hala bu takımın ilk golcüsü milan baros' tur ve diğer üç arkadaşının* toplamından daha büyük golcüdür.

    inşallah bizimle kalır ve bu başlıktan çok entry sildirir.

    peşindeyiz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın