• 2379
    arda turan gittiği için takımının şampiyon* olduğunu sananlar vardır ki, bu ülkede bazı işlerin neden düzgün gitmediğinin küçük bir göstergesidir.türkiye'dir galatasaray diye ortaya atılan laf tam burada tezahür etmektedir. başka bir yönden de türkiye'ye benzemez umarım, özellikle de yönetiliş açısından.

    arda turan üzerinden dönen muhabbetten neden sıkılmaz bu taraftar onu da anlamak mümkün değil, arda ziyarete gitti, sol framede arda turan(28), arda sıçtı(30), arda seks yaptı(85), bırakın artık şu arda turan muhabbetini. bence yolu açık olsun, bizim için de iyi olduysa daha da iyi olsun, senin için kötü olsun beter olsun, defolup gitsinse zaten adam gitti, bırak artık düşmanlığı, sana göre adam gitti, onun için şampiyon olduksa olduk, salla gitsin arda'yı. yok illa arda da arda, onun işi takımıyla değil, nedense hırs yapmış adam, fb uşağı medyanın gelmiş gazına, arda yüzünden 2009-11 arasını kötü geçti sanıyor.

    takım 2011/12 sezonunda şampiyon olduysa öncelere göre daha iyi takımdır, fatih terim vardır, yönetimi iyidir, taraftarı isteklidir falan filan. arda turansız galatasaray olduğu için değil.

    ronaldo, messi, robben, van persie, sneijder, rosicky, ibra...hepsinin ortak noktası milli formalar altında beklenenden uzaklar, tek nedeni yanlarındaki veya arkalarındaki adamlar kendi kulüp takımlarındaki kadar iyi değil. demek ki yanında iyi oyuncular varsa geliyor başarı, hiç bir oyuncu hele ki 90'lı yıllardan sonra sittin sene bir takımı şampiyon yapamaz.

    unutulmamalıdır ki imparator oyunculuğu döneminde şampiyonluk göremedi, bu onun kötü oyuncu olduğunu veya kötü lider olduğunu göstermez. öyle denk gelmiştir veya fatih terim'in yanına onun ayarında futbolcular alınmamıştır.

    ben o dönemi göremedim ama o 14 yıl boyunca şampiyon olamayan takımı tutan taraftardır galatasaray taraftarı, şimdiki gibi oturduğu yerden atıp tutanlar sanmam ki o zamanlar o takımı tutsun veya tutardı ama fatih terim'i nereye kaçırırlardı onu da bilemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın