• 92
    bu takımın taraftarlarına imreniyorum. her şampiyonlar ligi final maçında kendilerine çıkartacak bir hikayeleri var. chelsea ile bayern finalde mi karşılaşıyor, hop hemen iki tane eski topçu. ispanya'da real madrid'le barca mı kapışıyor, kenarda eski teknik direktör, sahada onlarca eski isim. uefa'da finali'nde falcao..orada bu, burada şu..tüm yollar onlara çıkıyor. 50 yıl şampiyonlar ligi'ne gitmeseler de olur. televizyon başında izledikleri her maçta heyecan duyacakları bir şeyler var ve bu önümüzdeki 20-25 yıl da böyle olacak.

    biz şampiyon ligi'nde cüneyt çakır maç yönetince heyecanlanıyoruz amk. yan hakem ofsayt bayrağını kaldırınca elimizle girdi çıktı işrareti yapıyoruz. la liga'da oynayan kıçı kırık, takımlarının en zayıf halkası olan iki temsilcimiz, iki eski futbolcumuz için heyecanın dibine vuruyoz. yayıncı kuruluş 15 gün öncesinden reklamları döndürüyor, arda'lı atletico madrid'le, topal'lı valencia diye...maç önü yayın bile yapıyoruz. görgüsüzlüğe gel amk. sonra maç başlıyor ve görüyoruz ki, biri 18'e zor girmiş, diğeri de girmese olurmuş..

    ama bir de bu adamları düşünsene.. sabah can sıkıntısından japonya ligi'ne bahis yapsalar bile izlemek için 10 tane nedenleri var.

    böyle bir şey olabilir mi haşmet :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın