• 2251
    son iki yönetim sonucunda "başkan danışmanı" gibi, galatasaray veya daha üst ölçeklerde takımlarda eşi benzeri görülmeyen, garabet bir rütbenin meşrulaştırdığı bir kulüp oldu malesef galatasaray.

    meclis varken sadrazam'a ne gerek var? bu kadar kültürlü bilmiş adamlar bunu göremiyorsa büyük sorun. eğer görmelerine rağmen devam etmekte ısrar ediyorlarsa demek ki yönetimler içinde bile güven dibe vurmuş durumda, ki bu daha kötü: kendi yönetimi tarafından manipüle edilebileceğini düşünen bir başkan, yetkili olmamasına rağmen yanında tuttuğu bir adam, ve bu adama tanınan garip imtiyazlar...

    pek çok insanın "liseli-lisesiz" diyerek basitleştirdiği bu mesele aslında tamamen yönetimler arası güven ortamının oluşturulamamasından kaynaklanıyor. artık bir galatasaray geleneği haline gelmiş malesef. yönetimler iyi bir takım olmayı, birbirlerine yakın durmayı başaramadıkları ve gruplaştıkları sürece de taraftar adnan sezgin, bülent tulun gibi görev tanımını kimsenin koyamadığı "başkanın sağ kolu" türü adamlara tahammül etmek zorunda kalacak.

    malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın