• 3852
    geçtiğimiz günlerde ak parti istanbul il kongresine ev sahipliği yapmasının üstüne, bir de dün gece 10. türkçe olimpiyatları kapanış töreni'ne ev sahipiliği yapınca bir kısım galatasaray taraftarını isyana sevketmiş, hazımsızlığa sürüklemiş staddır, galatasarayımızın stadıdır.
    öncelikle memleketin her stadında olabileceği gibi ve her partinin yapabileceği gibi ak parti kongre düzenlemiştir. chp de mhp de veya diğer partilerimiz de istedikleri zaman (doldurabileceğini gözü kestiği zaman) kongre yapabilir buna alınmamamız gocunmamamız gerekir. zira futbol ve siyaset her ne kadar birbirine karıştırılmaya çalışılsa da esasen ayrı kavramlardır ve galatasaray taraftarı olarak özünde bizi ilgilendirmemesi gerekir.
    gelelim dün akşamki türkçe olimpiyatlarına.. madonna konserine ses çıkarmayan adam gelmiş bu güzel organizasyon bu stadda nasıl düzenlenir diye bağırıp çağırıyor. programı izleyen birisi olarak şunu söyleyeyim programın hemen başında bu stad galatasaray'ın stadyumudur diye açıkca belirtildi ve teşekkür edildi. daha önce hiç bir organizyonda yapılmayan bir nezaketti. ve hatta yüksek sesle ilk defa dillendirildi. sonrasında ulu önder atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ardından istiklal marşı okundu stadımızda. cemaat falan diyenler için, ufacık da olsa bir tane fethullah gülen resmi yoktu dün gece stadımızda. sağda kocaman atatürk solda ise türk bayrağı vardı o kadar.
    gelelim dün gece stadımızda yapılan organizasyona. galatasaray şampiyonlar liginde bir çeyrek final maçı oynasa ancak bu kadar tanıtabilirdi bu stadı. bakın galatasaray markasını demiyorum stadı. zira 135 ülkeden gelen tam 1500 çocuk orada türkçe şarkılar söyledi, şiirler okudu. o stadın galatasaray stadyumu olduğu dillendirildi bu çocuklara. ülkelerine döndüklerinde türkiye'den bahsederken galatasaray'ın stadından da bahsedecek bu çocuklar.
    son olarak şunu söyleyeyim, futbol dışı tüm organizasyonlar için kim ne yaparsa yapsın, galatasaray'a maddi bir zarar getirmediği sürece neye ev sahipliği yaparsa yapsın bizi sevindirmesi gereken stadyumdur. çünkü ne kadar çok organizasyon o kadar çok stad geliri artı stad reklamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın