• 3
    cimbom old boys olarak yaptıgımız son antrenmanla hazırlıklarımızı tamamladık, maç saatini bekliyoruz.

    takımda arkadaşlık üst düzeyde ve takıma tam bir kolej havası hakim. kaptan chicharito'nun etrafında 6 aslan tek bir hedef üzerine kilitlenmiş vaziyette o da şampiyonluk.

    öte yandan dün gece yapılan moral yemeğinde cimbom old boys takımının oyuncularında da bir neşe havası hakimdi. hepimiz elimizde çikolatalar püskevitler birbirimizle şakalaştık. (u: :]) ve gelelim yemek esnasında verilen demeçlere:

    namadiguerai: bir cimbom old boyslu 1000 metin oktay sporluya bedel.

    chicharito: rakibimize saygı duyuyoruz ama; biz de kazanmak istiyoruz. biliyoruz onların da galibiyete ihtiyacı var fakat; biz daha çok isteyen tarafız, taraftarımız bize güvensin, kazanacağız.

    atomik super insan: metin oktay spor buraya gelene kadar çok iyi mücadele etti ama; biz tek bir hedefe kilitlendik ve bizi geçmek o kadar kolay olmayacak.

    lakovic: cimbom old boys bir aşktır ve onu ancak yaşayan anlar bir de el elden üstündür.

    toxicholocaust: biz iyi çalıştı, hoca iyi, arkadaşlar iyi, tarafta bütünleşmiş, kazanmak istiyoruz. (u: gurbetçi futbolcu :])

    mck00: we can't know the result. finally it's the football, that's the football. we don't see the back we see the front. i believe my teammates, we will win. (u: yabancı futbolcu :])

    tako1905: biz inanıyoruz. bu kupa cimbom old boys'a yakışır. işte saha işte hodri meydani istediği zaman 5 atar 10 atar işte cimbom old boys.

    not: işbu entry sadece eğlence amaçlı yazılmış ve gerçek kişilerle ilgisi yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın