resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3999
    seneye kesinlikle takimimda görmek istemedigim futbolcu. bir sene gol krali oldu tamam iyi. eee sonra? napacagiz her gol krali olanin tursusunu mu kuracagiz? kendisinin galatasaray'da oynadigi toplam sezonlardaki katkisini elmander geldigi sene vermistir. ne yani gol krali olmadi diye kazma mi oldu simdi? necati bile gecen sene baros'tan fazla faydali olmustur. buyuk ve profesyonel bir camia olan galatasaray'in kala kala ayakta duramayan baros'a kalacagini sanmiyorum.

    isvec milli takimi banko forvetine yani geldigi sene takimini sampiyon yapmis johan elmander'e* sahipsin, öbur tarafta son 5 yilin en istikrarli turk forveti *, turkiye milli takimi forveti umut bulut var, e kenarda eski gol krali ve galatasaray'da bir kac sampiyonluk yasamis kritik gollerin adami necati ates var. hem de bu ucu baros'tan karakterliler. bunlara kazma yaftasini yapistirip, milan'i kral ilan eden adam futbol cahilidir. kördur.

    adam 3 senedir yattigi yerden para kazaniyor ama bi allahin kulu da "aga bu nedir" demiyor.. simdi bu ciliz adamin yerine tas gibi saglam, istikrarli ve bitirici bir forvet daha alinirsa, yukardaki 3 adamla birlikte kim durdurabilir galatasaray'i???

    gol kraliymis... e ne yapalim?

    herkes salak, yönetim salak, imparator salak, teknik ekip salak, bunca taraftar salak, bi sen akillisin amk...

    bayrak diregiyle kosmus... :) ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın