• 182
    olay bu adamın gidip kalması değil aslında, olay belirsizlik, olay küçük hesapların peşinde koşulması, olay samimiyetsizlik.

    basketbol şubesini iki kişi ayağa kaldırdı. hakan üstünberk ve oktay mahmudi. biri gitti, ötekini ama o sebepten ama bu sebepten göndermeye çalışıyorlar. takım biraz silkelendi ya şimdi sahiplenmeye çalışan çok oluyor. dememişmiydiniz biz uzun vadeli başarıyı hedefliyoruz, yatırımlarımız uzun vadeli olacak diye. şimdi kısa vadede ışık gözükünce oldu mu zannettiniz anlamıyorum ki.

    bu olay tamamen yönetimin ayıbıdır. resmi siteden açıkladığın oktay mahmudi ile olan anlaşmayı resmiyete dökersin, çatır çatır gelecek senenin programını yaparsın ve yoluna devam edersin. bak efese, her sene bizim iki katı bütçe ayırıyorlar ama her sene sil baştan yaptıkları için başarı sıfır. böyle mi olmak istiyorsunuz anlamıyorum ki?

    gordon bu takımın temel direklerinden birisidir. shipp'le birlikte mutlaka önümüzdeki sene de takımda kalmalıdır. belki ondan çok daha iyileri vardır ama ondan daha çok sevileni zor bulursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın