• 14
    güzel bir programdır. aykut kocaman ve , maç bittikten sonra soyunma odasını basıp hakeme itirazlarına devam eden sarı lacivert çubuklu forma içerisindeki 5 numaralı futbolcu* tiplemeleri ile fenerbahçeyle sağlam kafa bulan programdır.

    çok mu komik? hayır. ama ömer üründülün bloklar arasında kopukluk var deyişi, şansal itinin aman hocccam amman ları izlerken güldürmüyor değil.

    ha birde beğenmeyenlerede şaşırıyorum. sanki milli takımımız euro 2012 nin şampiyonluk adaylarından biriside biz milli takımımızı bırakıp bu programımı izliyoruz? yokuz bile turnuvada daha ne olsun.

    aslında ağlanacak halimize gülüyoruz bu programı izlerken. bazı gerçekleri yüzümüze vuruyor mizahi bir anlatımla. bu yönüyle bakmak lazım olaya.
    bütün ülkeler futbol oynuyor ve avrupa şampiyonasındalar, bizim ülkemizde futbol oynanmıyor ki; tiyatro oynanıyor. yıldırım demirören gibi bir adamın futbolunun patronu olduğu, futbolun metristeki bir asker kaçağının talimatlarıyla yönetildiği bir ülke olduğumuzu unutmamamız lazım.

    biz sahada oynayamayız beyler. sahada oynayan euro 2012 deki ülkeler. bizim ülkemiz ancak ve ancak tiyatro oynar. işte bu gerçeği yüzümüze vuruyor bu program.

    helal olsun kim düşündüyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın