resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 332
    portekiz'e golleri sallarken iyiydi de galatasaray transfer edince mi kötü oldu acaba? diye sormak istiyorum bazı şahıslara. hayır, fenebahçe transfer etseydi, bu sefer aynı kişiler fenerbahçe kaptı diye isyan edecekti.

    geçen yıl kadro derinliği yok diye isyan ediyordunuz. fenerbahçe maçında elmander sakatlanınca yerini kapatacak adam yok klübede diyordunuz. açıp dökelim buraya isterseniz eski entryleri. türkiye'nin en kaliteli forvet oyuncularından biri transfer edildi. üstelik milli takımda banko oynayan bir futbolcu. hem rakip savunmayı dağıtan, hem sürekli koşan, hem teknik hem de arif erdem'den beri eksikliğini çektiğimiz kaleye dikey oynayan bir futbolcu bu takıma kazandırıldı. ve bunların hepsi fatih terim'in planları dahilinde gerçekleşiyor. siz kendisinden daha iyi yapacağınızı düşünüyorsanız, buyrun sizi tutan yok. tff'ye başvurun antrenörlük lisansı için, sizi de görürüz belki gelecekte galatasaray'ın başında.

    klüp, kadroyu hem lige hem avrupaya hazır hale getirmek için, geçen yıl yaşanılan sıkıntıları tekrar yaşamamak için nokta transfer denilecek 2 transferle başladı ve hatırlarsanız yeni sezon için 7 civarı futbolcu transfer edilecek denildi. bunların ilk ikisi dany ve umut ise geri kalanlar için şimdiden heycanlanmamak elde değil. ben fatih hoca'ya güveniyorum arkadaş.

    biz bu adama bizim ferguson'umuz ol diyorsak öncelikle verdiği kararlara saygı duymayı öğreneceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın