resim
Mehmet Batdal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 514
    yanılmıyorsam "ben yeni hakan şükür olacağım." tarzında bir beyanatı olmayan oyuncumuzdur. hıncal çıkar "yeni hakan şükür" yakıştırmasını yapar, ceremesini de bu gariban çeker. şu anki görünümde herkes biliyor hakan şükür seviyesine çıkamayacağını, daha ne diye kendisine vurulmakta.. anlamak zor..

    ha inşallah kendisini geliştirir, kendi çapında bir şeyler yapar, galatasaray'a yararlı olur; biz de onu mehmet batdal diye hatırlarız futbolu bıraktıktan sonra..

    şu trabzonspor maçı'nda* kaçırdığı pozisyona da değinmesem olmaz. o maçta benim beklentilerimin üstünde oynadı. top sakladı, pozisyona girdi, vs. keşke orada golü yazabilseydi ama olmadı maalesef. bu ayrı bir mesele. orada o pozisyona girenin mehmet batdal olmaması lazım. kişisel olarak bir sorunum yok, genel olarak söylüyorum. mehmet batdal kiralık gittiği takımdan parasını alamadığı için ayrılıyor ve fatih terim tekrar takıma çağırıyor. imparatoru tebrik ediyorum bu konuda, hem oyuncumuzu ortada bırakmamış olduk hem de yararlandık az da olsa. elmander sakat, forvet hattı baros-necati. yedek olarak kenarda hiç hesapta olmayan, parasını alabilse hâlâ başka bir takımda kiralık olarak oynayacak oyuncumuz var. oyuna giriyor ve pozisyonu kaçırıyor. takımın yedek forveti sercan; formsuzluğundan vs. nedenlerden dolayı, yanılmıyorsam kadroda bile değildi o maçta.

    takımın forvet transferi ihtiyacı varken yapmayanlarda aramak lazım hatayı. mehmet batdal'ı kötülemekle elimize hiçbir şey geçmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın