• 147
    burak yılmaz, ha*mit altıntop, felipe melo ve basıp giden bir kanat** transferleriyle kapatalım dediğim. danny ve umut bulut transferleriyle kulübeyi iyice güçlendirdik. kiradan dönecek olan culio'nun yine kadro derinliği açısından takımda tutulacağı kesin. adam sol oynuyor, merkez oynuyor. on numara yedek. kazım kazım'ı unutmak olmaz. hocanın ona son bir şans vereceğini düşünüyorum. durursa derinlik için iyi olur.
    şu ana kadar transfer edilen iki oyuncu da formayı kapabilir. ben danny'nin bir zaman sonra direk 11 olacağını düşünüyorum. keza umut bulut disiplinli bir futbolcu. fatih hoca çalışana hakkını teslim eder. onun da çokça kadro göreceği kesin. avrupa şampiyonası sonrası baros ve riera'nın takımdan ayrılacağını düşünüyorum. stancu turnuva sonunu görmeden gönderilebilir. pino'nun da gönderileceğini düşünüyorum. ilk kampın sonunda ona da yol verilir. kendimce çıkardığım gelen-giden tablosundan sonra kadroda

    (bkz: fernando muslera)
    (bkz: tomas ujfalusi)
    (bkz: dany nounkeu)
    (bkz: emmanuel eboue)
    (bkz: emmanuel culio)
    (bkz: felipe melo)
    (bkz: basıp giden kanat)
    (bkz: johan elmander)

    şeklinde 8 tane yabancı oyuncumuz oluyor. yanlış hatırlamıyorsam yabancı olayı en son 6+2+2 şeklinde acuze bir forma sokulmuştu. al sana tam 6+2 lik yabancı listesi. engin, emre, aydın y. gibi adamlarla beraber on numara rotasyona sahip, müthiş bir takımımız olur. hocanın avrupa maçlarında 442 ye alternatif bir dizilim daha kazandırması lazım takıma. büyük ihtimal 3 orta sahalı bir sistem üzerinde çalışıyordur. hadi adını da söyleyeyim ki romantikler anlasın. 433. alternatif sistemin işlemesi açısından hamit altıntop transferi can alıcı. 442'nin kanadında, 433'ün merkezinde oynayabilecek yegane türk futbolcu. ne yapıp edilip getirilmesi lazım. son olarak fatih hoca keşke sol bek için de genç bir eleman çıkarsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın