• 9576
    "galatasaray'ın öncelikli transferi dany değil! kaç senedir futbol seyrediyorsun? hayatında hiç kalından geçti mi bir stoper seyretmek için maça gitmek? şöyle otur düşün! bana dünyadan sporcu say, 'en büyük futbolcular' diye. bir tane stoper sayar mısın? aklına bir tane stoper gelir mi?
    ...
    şimdi fenerbahçe transfere dirk kuyt ile başlıyor, galatasaray dany ile başlıyor! 'niye fenerbahçe büyük' diye bu sezonun başından beri konuşuyorum. her olayda fenerbahçe, niye büyük olduğunu galatasaraylıların kafasına 'dank' diye vuruyor.

    dany harika bir takımın eksiklerini tamamlamak üzere yapılacak bir transferdir. bol paran vardır, iyi takım yapmışsındır, hala paran artmıştır, yerli bir adamla uğraşacak da vaktin yoktur, acelen vardır; 'hadi hazır bir stoper alayım' dersin oraya koyarsın. bu mu ya!

    fener, 'kuyt' diye transfere girmişken hem de ne olacağı belli olmayan fenerbahçe, 'kuyt' ile transfere girmişken galatasaray'ın başlangıcına bak!.. merhabası dany ile!..
    'aman çocuklar arena'ya gidelim, sezon açılır açılmaz dany'i seyredelim!' ben senelerden beri gitmiyordum şimdi bir kombine alayım. başlayım, yeniden maçlara... dany gelmiş!' vay anasını sayın seyirciler!..

    hıncal uluç
App Store'dan indirin Google Play'den alın