• 9575
    "bunu ben 40 senedir söylüyorum; bütün dünya bilir ki 'iyi bir hoca bir stoper yaratabilir ama dünyanın en iyi hocası bir forvet yaratamaz.' çünkü stoper olmak için fizik gerektirir, ona öğretirsin! forvet olmak üstün yetenek gerektirir. üstün yeteneği yoksa adamın, sen istediğin kadar uğraş.
    semih gibi bir adamdan kimin haberi vardı? galatasaray 'kulüp ara' diyordu. fatih terim ondan bütün sezon galatasaray'ın direk stoperi olarak faydalandı. şimdi de milli takımda oynuyor.
    bu lafın ne kadar doğru olduğunun göstergesi... ama üç senedir galatasaray doğru düzgün bir forvet bulamadı. aslında var; mehmet batdal. ama fatih terim'in hala düzeltemediği bir yanı var; bazı futbolcuları seviyor, bazı futbolcuları sevmiyor. sevdiğini bir yere getirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor, ona her türlü maddi manevi fırsatı veriyor, değeri veriyor, gücü veriyor 'arkandayım, merak etme' diyor. sevmediğine de parmağını sürmüyor.
    mehmet batdal oynadığı minicik dakikalarla bu ülkeye 'bir hakan şükür daha gelecekse o benim' diye bas bas bağırıyor. ama çok önemli bir maçın son 10 dakikasında oyuna soktu, 'bir dakika kala çocuk gol kaçırdı' diye fatih hoca maçta sonra anında konuşarak oğlanı bitirdi."

    hıncal uluç
App Store'dan indirin Google Play'den alın