• 7
    öncelikle umarım kurulur ve hayırlı olur. biletix'ten derbi biletleri alırken çekmediğimiz dertler, çile kalmıyordu. iyi bir altyapı ile umarım işimizi görecek yapıda bir bilet organizasyonu olur.

    karaborsayı minimize etmek için tüm biletleri internetten satışa çıkarabilir ve elden satışları yalnızca stat gişelerinden yapabiliriz. zira istanbul'daki pek çok store'deki çalışanların ahbapları falan store'lerde istedikleri gibi at oynatabiliyor. şahsen store'den bilet satışı olursa karaborsa da olur bence. he, netten aldığımız biletleri store'lerde bastırabiliriz, o olabilir.

    bununla birlikte internetten satışlar için bilet alındıktan sonra cep telefonundan (u: sisteme girdiğimiz numaraya gönderilecek onay mesajıyla hattımızdan ödeme yapabilmemiz), eft / havaleyle (u: aldığımız biletin ücretini belirli bir süre içerisinde eft / havale yoluyla öderiz. ödenmeyen biletler maç günü gişelerden satılır) veya kredi kartı yöntemleriyle ödemeye yapılma imkanları olursa biletlere çok daha fazla ilgi olur.

    son olarak birden fazla spor dalından bilet aldığımızda biletlerde indirim olsa çok teşvik edici olur amatör sporlar için. örneğin arena'daki bir maçla birlikte abdi ipekçi'deki bir maça bilet aldığımızda iki bilet 80 tl civarı tutuyorsa 70-75'e indirilse amatör branşlardaki maçlar daha dolu tribünlere oynanır.

    merak ettiğim şeyse biletix'le bir sözleşme yok mu ? kafamıza göre biz kendi biletimizi satacağız dediğimizde eyvallah mı dediler adamlar ? merak ettim.

    özetle, hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın