resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 319
    tüm maçlarını izlemedim. sadece bizimle oynadığı maçları ve ekstradan bir kaç maçta izledim. o ekstradan bir kaç maç içinde fenerbahçe ile yaptıkları türkiye kupası maçı da var.* sadece bu maçlara bakıp konuşmak elbette eksik kalacaktır ama özellikle bizimle yaptığı maçların belirleyici olduğunu düşünüyorum. zira ligin en iyi takım halinde defans yapan takımı biziz ve bireysel anlamda düşündüğümüzde de eboue'ye karşı oynadı; bunu da belirtmek lazım.

    özellikle bizimle oynadıkları 2. maçta yani ali sami yen arena'daki maçta* futbol zekasını konuşturmuştu. attığı ara paslar mükemmeldi. hızına, çalım yeteneğine zaten bir şey demiyorum. fatih terim'in ellerinde de biraz şekillense epey bir süre sol açık* aramayız, net.

    sözün özü zaten süper lig'e fazla bir oyuncudur. cl'de belki biraz sırıtabilir ama ben orada da etkili olacağını düşünüyorum. kendisini de daha geliştirecektir. ilerleyen yıllarda cl'de de iş yapar. transfer işi kayserispor ile inatlaşmaya döndü. öyle olmasa eğer 5 m€ bence çok rahat edecek bir oyuncudur. kayserispor'un köle zihniyeti olmasa şu anda bizdeydi bu adam. o kadar da konuştu bize gelmek istediğine dair. belli ki fatih hoca da alınmasını istemiş ki; abdürrahim albayrak transfer teklifi götürmüş. ama kayserispor ismimizi görünce işi yokuşa sürmüş tabi yine. şaşırdık mı, tabiki hayır! amrabat artık fifa'ya mı gider ne yapar bilemem ama seneye bizde oynayacaksa biz şimdiden sağ açık bakmaya başlayalım, sol sağlam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın