• 2246
    galatasaray'ın kasasını dolduracak proje

    ünal aysal'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından yeni bir yapılanmaya giden ve özellikle gayrimenküller üzerinde önemli projeler üreten galatasaray'da gözler florya, seyrantepe ve mecidiyeköy üçgenine çevrildi.

    florya metin oktay tesisleri'nden kısa bir süre içerisinde ayrılarak tesisleri seyrantepe'ye taşımayı planlayan sarı-kırmızılı yönetimi, seyrantepe'de uygun bir alan yaratılması için ankara seferlerini hızlandırdı. refik arkan ve emir sarıgül'ün direkt olarak ilgilendiği yatırım alanları için çeşitli çalışmalar yapan sarı-kırmızılı yönetim diğer bir yandan florya metin oktay tesisleri'ni 2 yıl içerisinde seyrantepe'ye taşımayı düşünüyor.

    florya'daki arazinin değerlendirilmesi için 5 firmadan talep alan ve florya'ya 300 villadan oluşan bir proje yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, seyrantepe'de uygun alanın verilmesi durumunda florya için gelen teklifleri de değerlendirmeye başlayacak.

    aktar'dan florya için sicak mesaj
    florya metin oktay tesisleri'nden taşınma durumunu ve burada hayata geçirilmesi planlanan projeleri hızlandırmak için genel kuruldan izin almayı planlayan galatasaray yönetimi'ne ilk olumlu sinyal divan kurulu başkanı irfan aktar'dan geldi. yönetimin, galatasaray menfaatleri için çalıştığı bildiklerini belirten aktar, "florya'dan taşınma konusu ve burada yapılacak olan projelerin genel kurula iyi, etkili ve sonuca ulaşabilecek bir şekilde anlatılması gerekiyor." dedi.

    florya'da büyük bir projeyi hayata geçirmek için geri sayıma geçen galatasaray, asıl bombayı ise mecidiyeköy'de patlatacak. mecidiyeköy'de bulunan galatasaray store'un bulunduğu alana iş merkezi yapacak olan sarı-kırmızılı yönetim, bu iş merkezini maksimum 20 ayda tamamlayıp faaliyete geçirmek istiyor.

    öncelik mecidiyeköy'de

    kısa bir süre içerisinde temel atma töreninin yapılacağı iş merkezi tamamlandığı anda sarı-kırmızılı kulübün kasasına yıllık 4 milyon dolara yakın bir rakam getirecek. sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı refik arkan da florya, seyrantepe ve mecidiyeköy'de önümüzdeki dönemde yaşanacak olan değişimler hakkında ipuçları verdi. öncelikli olarak mecidiyeköy'deki araziyi değerlendirmek istediklerini belirten arkan, florya ve seyrantepe konusunda ise görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

    haber - fatih şamlıoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın