resim
Diego Alberto Milito
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:45
Uyruk:Arjantin
  • 96
    gelmesini istemedigim oyuncu. geldigi takdirde faydali olur, orasi kesin. lakin iki sene oynayacak adama dunya para vermenin anlami nedir... kaldi ki forvet pozisyonu kalecilik gibi cok ileri yaslara kadar verimli oynanabilecek bir pozisyon degil. hakan sukur'un 36 yasinda nasil yalvar yakar futbolu biraktigini, daha dogrusu biraktirildigini hatirlayin, ustelik hakan sukur kendisine cok iyi bakan ve antrenmandan kacmayan, cok caliskan bir futbolcuydu.

    her sey bir yana, uzun vadeli bir sistem kuruyorsak yarin futbolu birakacak adama bel baglamanin bir mantigi yok. milito'nun bonservisine 10 milyon, kendisine senelik 3 milyon euro verecegime fatih terim'in begendigi kolombiyali cocuk gibi uc tane genc getiririm. biri tutsa bile uzun yillar faydalanir, ustune kar edip avrupa'ya satarim.

    gerci biz zengin kulubuz. porto gibi fakirlerin boyle transferler yapmasi daha mantikli olur. bizim sifir borcumuz oldugu icin milito baskana verilecek paralar ne ki elimizin kiri.

    elimizde uc tane forvet oyuncusu var, biri baros muhtemelen gidecek. digeri istikrarsizlik abidesi necati. su durumda bile milito'ya burun kiviriyor seklinde algilayan cevap vermeye calisanlar olacaktir. ben demiyorum forvet alinmasin. evet en az 2 forvete ihtiyacimiz var lakin ihtiyacimiz olan adam milito degil. he bir de yabanci sinirlamasi diye hayatin aci bir gercegi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın