• 102
    almanya hala scott piri'nin şirketi ile çalışıyor mu bilmiyorum ama eğer çalışıyorlarsa turnuva ortasına doğru gerçek formlarına ulaşacaklarını tahmin ediyorum. çünkü fatih hoca almanya milli takımından görmüştü bu amerikalı şirketi. o yüzden hayvan gibi oynuyordu almanya. biz de o son dakika gollerini böyle atmıştık. o yüzden almanya'nın ilk maçlarında asıp keseceklerini sanmıyorum. isviçre'ye 5-3 yenilmeleri de bence o antrenman yorgunluğundandı. o yüzden iddaacılar almanya'ya çok uçmasınlar grup maçlarında.

    hollanda ise bildiğimiz gibi giderek düşen bi performans sergiliyor her turnuvada. ama bence finale kadar giderler. zaten yarı final dahil onları zorlayacak tek ekip ispanya.

    portekiz de danimarkayı yener üç puanla bitirir turnuvayı.

    dün oynanan maçlara bakmaksızın rusya'nın çok iyi takım olduğu zaten belliydi. onlar maçları kayıpsız geçer. ve bence polonya rusya maçı efsane maç olur. çekler de yunanlıları yener ikinci bitirir. çek milli takımına millet sallamış ama emin olun ne polonya ne yunanistan çekler kadar güçlü değil. rusya zaten bu aşaamda o grubun hepsini toptan sikertir. rusya maçı ölçü olmasın.

    gelelim isveç'e. isveç yarı final oynayacak diye hala diyorum. isveç çok güçlü takım. fikstürleri de gayet iyi. çeyrek finalde eşleşecekleri takım da dişlerine göre. benm en güvendiğim takım şahsen. isveç hep soğuk kuzey futbolu oynuyordu. ama bu sefer o bizim övündüğümüz akdeniz coşkusu da var takımda. hem disiplinli hem coşkulu gayet güçlü bi takım. liderleri de dünya çapında. başarısız olmaları için hiç bir neden yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın