resim
Diego Alberto Milito
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:45
Uyruk:Arjantin
  • 80
    öncelikle milito ile alakalı herşeyi bilirim. belki bu entryime hayranlığımı katıp abarttığımı düşünebilirsiniz.

    zaragoza forması ile müthiş sezonlar geçirdi ispanya'da gol krallığı için kapıştı durdu. real madrid'e gidecek iken genoa istedi ve düşünmeden madrid'i reddedip genoa'ya gitti. neden? çünkü genoa avrupadaki ilk kulübü. genoa formasıyla ilk seria b'de oynadı milito. böyle karakterli bir adamdır milito.

    genoa'da harikalar yarattı. gol krallığını sonuna kadar kovaladı ama olmadı. genoa'dan ayrılmak istemese de genoa, inter'in teklifine hayır diyememişti. nerden mi biliyorum milito'nun yanı sıra genoa'yı da severdim belki de milito sayesindedir. her neyse bu sebepten dolayı facebookta 8-10 tane italyan arkadaşım var. hala yazışırız milito'yu özlediklerini söylerler hep.

    inter'de mourinholu sezonda ligde şampiyonluk golünü attı siena maçını 1-0 aldılar. kupa finalinde maçı kazandıklarında yine milito atmıştı golleri. şampiyonlar ligi finalinde bayern'e 2 golüde milito atmıştı. ilk golü inter atar atsa atsa milito atar başkası atamaz dediğimden bana ne paralar kazandırdı milito. o yıl dünyanın en iyi forvetiydi.

    geçen sene pek ortalıkta yoktu sakatlıktan dolayı. bu sezon ilk yarıda pek şans bulamasa da 2.yarıda ilk 11 başlayıp maç sayısını artırdığında 24 golü buldu bir şekilde.

    hep geçmiş hep geçmiş diyebilirsiniz orta saha olsa falan anlarım ama şöyle bir gerçek var. golcü her yaşta golcüdür. gekas'ın samsun'a etkisini unutmayalım. bende isterim genç oyuncu alalım ama almıyoruz kardeşim anlayın artık. elit takım forvetleri de 30un dan önce uğramaz oldular ülkeye. 30 yaş üstünde bir ronaldinho bir pazzini bir kallstrom bir sneijder risklidir ama bir golcü için yaşın önemi yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın