• 11
    sanirim nike'ti. evet, evet, nike olmasin lazim. tam emin olmamakla birlikte, nike oldugunu sandigim bir ayakkabasi vardi bu basketçi oglanin.

    kücüktük karde$imle, 20 küsür sene önce. isviçre ye yaz tatiline gitmi$tik, ailemizi görmeye. genelde tam tersi olur. ana baba türkiye de dir ve cocuklarini isvicre ye okumaya gönderirler. biz de tam tersi idi. ana baba (gurbetçi) isvicre de, cocuklar türkiye de.

    neyse fazla dagitmayayim. ali$veri$ e çiktik, peder size spor ayakkabisi alicam dedi. ben sari renkli bir adidas torsion aldim. hiç unutmam, o yillarda ortaokulda hep bir adidas torsion muhabbeti dönüyordu. tor$in in varsa, kraldin. hemen çektim bir torsion. karde$imde kirmizi renkli patrick ewing'leri begendi.

    derken yillar yillari kovaladi, o ewing'lerinden dolayi basketbol a daha merakli oldu, ben ise futbola. bugün sorsan, sözde galatasarayli ama ilk 11 den 3 futbolcu sayamaz.

    ama bazen dü$ünüyorum da, iyi ki benim kadar fanatik olmami$ ve bu pislik e bula$mi$ ($ike, bahis, iddaa, vs.) futbol dan belki e ewing'leri sayesinde uzak durmu$.

    i$te bu da benim patrick ewing ile olan hikayem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın