• 91
    heyecan katsayisi yuksek maclar olacagini tahmin ettigim turnuva.

    cogu insan gibi benim de favorim almanya. orta saha mukemmele yakin, defans ve forvet hatti da ortalamanin uzerinde bir takim almanya. finale kadar takilmayacaklardir. hatta bence finalde de takilmayip kupayi alan taraf olacak.

    almanya ile ayni grupta olan hollanda zayif defans hattina ragmen ileri uctaki oyuncularinin yetenekleri ve birbirleriyle oynamaktan zevk almalarindan dolayi almanya ile hem grup maci hem de final macini oynar diye dusunuyorum.

    a grubunda gonlum cek cumhuriyetinin yaninda da olsa bu kadar zayif bir gruptan bile cikabileceklerini sanmiyorum, ozellikle son macaristan macini tribunden takip ettikten sonra. polonya ve rusya gruptan cikar.

    cogu insanin aksine ben ispanya'nin grubu lider bitirdikten sonra d grubun'un ikincisi olacak fransa veya ingiltere'ye elenecegini dusunuyorum. tabi isvec gelirse karsilarina o zaman isvec'i elerler. ispanya yine mukemmel futbolunu oynar fakat sonuca gidemez ve kontraya iyi cikan takimlara karsi eski gucunu gosteremez gibi geliyor bana.
    yine ayni grupta italya ve hirvatistan arasinda guzel bir mucadele izleriz fakat italya bu sefer henuz grup asamasinda veda etmez turnuvaya.

    bu arada acilis maci icin iddaa oynayacak olanlara bir not : maclari yerinde birlikte seyredecegim polonyali bir arkadas daha cok bir hucum takimi olan polonya'nin defans takimi yunanistan'i 2-0 la gececegini iddaa etti. hatta gollerin ikinci yarida gelecegini soyledi. bana mantikli geldi, oynamayi planliyorum, sansini denemek isteyenlere duyurulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın