• 89
    almanya en büyük favori fakat kaderi pamuk ipliğine bağlı. takımın beyni durumunda olan ve bütün pas organizasyonunu, oyun kurma işini yapan bastian schweinsteiger'ın olası bir sakatlığı veya cezalı duruma düşmesi almanya için çok büyük sıkıntılar doğuracaktır.

    diğer büyük favori ve son şampiyon ispanya ise yine aynı takım bütünlüğünü koruyor ve geniş, kaliteli kadrosuna rağmen forvet hattında ciddi sorunları var. david villa'nın büyük bir sakatlıktan çıkmış olup ve turnuvada olmaması, fernando torres'in çok formsuz olması ispanya'yı ileri uçta sıkıntıya sokacak. alvaro negredo ve fernando llorente'nin ne vereceği muallakta kalıyor. bu iki oyuncunun ispanya'nın pas futboluna, yerden oynadığı futbola pek yatkın olmadığı söylemek lazım.

    almanya ve ispanya gibi 2 büyük favorinin ve son finalistlerinin dışında diğer favori ise kesinlikle hollanda'dır. uzun zamandır kadro istikrarını yakalamış, adeta kulüp takımı havasını oluşturmuş hollanda oynadığı güzel futbolla turnuvanın ciddi favorilerinden.

    mükemmel kadrosu olan, bireysel olarak çok yetenekli ve zeki futbolculara sahip portekiz ise süpriz yapabilir. turnuva öncesinde çok kötü sinyaller vermelerine rağmen kaliteli oyuncuları maçlara damga vurabilirler. bugüne kadar herşeyi kazanmış cristiano ronaldo'nun çok konsantre olacağı aşikar. takım olabilirseler mahşerin dört atlısından biri olabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın