• 77
    statüsü de belirlenmiştir, hayırlı olsun. öncelikle bu statü'nün yazılmasının amacı turnuvanın daha eğlenceli, çekişmeli geçmesidir. okunduğu zaman çok uzun gelebilir, ama böyle bir şey gerekliydi. sonuçta ne kadar kendi aramızda takılacak, maçtan önce-sonra geyiğin dibine vuracak olsak da maçlar ciddi ve çekişmeli bir atmosferde oynanmalı. sözlükte daha önceden yapılan organizasyonlardan ve başka sitelerden edinilentecrübeleri de göz önüne alarak bu şekilde bir statü belirlendi. zaten taslak olarak ekşi pazar ligi statüsü kullanıldı. statüyü okumaya üşenenler için, özet geç diyenler için öncelikle üzerinde durulması gereken bir kaç noktaya parmak basmakta fayda var :

    1.si kesin katılım sağlayacağı sözünü veren arkadaşlarımızın tamamlanmasıyla, sahalar tutuldu, kapora da verildi. bunlar için uğraşan, zamanını harcayan yorulan arkadaşlarımıza yardımcı olmak adına oyuncular da kendi üzerlerine düşeni yapmalılar ki ayıp olmasın bu kardeşlerimize karşı. şu an için 12 haziran tarihine kadar önemli olan konu katılım ücretlerinin ödenmesi. halı saha tesisine taahhüt edilen bir meblağ ve ödenen kapora var sonuçta. bu organizasyonun altına elini koyan arkadaşlarımızın zor durumda kalmaması için bu tarihe kadar katılım ücretinin ödenmesi çok doğru bir hareket olacaktır. sonuç itibariyle sadece oynanacak olan maçların bedeli isteniyor, ekstra bir şey yok. daha burada takılırsak, ilerleme kaydedemeyiz. lütfen bu konuya karşı duyarlı olalım, işlerinden, zamanlarından feragat eden arkadaşlarımızı üzmeyelim. bu konu ile ilgili bu mesajı okuyan her oyuncu benimle irtibata geçsin lütfen.

    2.si bu organizasyonun daha renkli, eğlenceli olması açısından önerilere ihtiyacımız var. biz gerçek bir turnuva için gerekli bazı şartların yerine getirilmesi adına bazı şeyleri düşündük. kupa, plaketler, kazansınlar ya da kaybetsinler katılan her oyuncuya kendilerine galatasaray sözlük adına bir hatıra kalması adına madalyalar, ekstra düşündüğümüz store hediyeleri filan. aklınıza gelen başka güzel atraksiyonlar varsa bunları da bizimle paylaşırsanız çok makbule geçer.

    3.sü de illa oyuncu olarak değil, seyirci olarak da katılımın sağlanması. belirtilen tarihlerde programlarımızı turnuvaya göre ayarlarsak, seyirci olarak da katılım sağlarsak çok daha güzel bir ortam olacaktır. ben bizzat, şahsen, kendim tatil programımı bölüp maçlar için istanbul'a dönüş yapacağım, oynamayacak olmama rağmen. gelin kaynaşak yani. *

    sonuç itibariyle keyifli bir organizasyon bizleri bekliyor. herkes üstüne düşeni yaparsa, özellikle satışlar olmazsa süper olur. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın