• 86
    elmander forever ilk önce. onu baştan söyleyelim. ama isveç ile ilgili yazacaklarım elmander dışında olacak. isveç yıllardır ingiliz futboluna yakın, duygusuz, coşkusuz savunma futbolu oynadığı için hep sıkıcı maçlarla elendi turnuvalardan. ama bu yıl çok farklı. kadrosu çok güçlü. hem de oyuncularının büyük çoğunluğu akdeniz ülkelerinde oynadığı için de bizim milli takımın o övündüğü coşkulu futbola çok yakınlar.

    ben açıkçası isveç'in yarı finale kadar gidebileceğini düşünüyorum. çok güçlü bi kadrosu var. zaten grup maçlarındaki performansı ortada. bizim geçen turnuvada yaptığımızı isveç yapacak bu sefer diye bekliyorum.

    olumsuz anlamda patlaması muhtemel takımlar ingiltere, italya, portekiz. italya o kadar katı savunma yapıyor ki akıl almaz. ama bu turnuvada işleri çok zor. hırvatlar da çok şanslı görünmüyor. gruplardan çıksalar bile eleyebilecekleri takım sayısı üç. onlar da grupları geçemez zaten. ama bu takımın maçları bol gollü olur.

    almanya, hollanda ve ispanya görünüyor favoriler. almanya fix oynar. ama mesut'un performansı belirleyici olur şampiyonlukta. bu üç takım içinde liderlik yapabilecek oyuncu bi tek hollanda'da yok. ispanya benim favorim eğer mesut ipleri eline almazsa. mesut oynarsa kupayı almanya alır. mesut benim mvp adayım da aynı zamanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın