• 65
    takımların yavaş yavaş şekillenmeye başlamasıyla, dengelerin hafiften oluştuğunu gözlemlediğim turnuva.

    1. takımda kurt kaptan tcoskun'un çevresinde toplanan hızlı gençleri görüyoruz. cracks her ne kadar defanstaki kel, göbekli abi olacağım dese de büyük ihtimal ortasahada forvete yakın oynayacaktır. javed in etkili bir forvet olduğu düşünülürse bu ikili çok can yakabilir. kaleci emreyılmaz84 ve allejan'ın desteği ve eksik olan iki kişinin defans ve kanat oyuncusuyla takviye edilmesi halinde turnuva da iddialı bir konuma gelebilirler.

    2. takım benim kesin suretle favorim. toka var bir kere. ayrıca jr da var. bonmarse- cidarre 1905 - yesil vadi bizimdir 3lüsünün de yıllardır yanyana oynadıkları gibi bir his oluştu gözümde niyeyse? bu uyum zaferi getirebilir. basketbol takımından transfer awenger ve kaleci ged ile yenilmez armada vol2. olacaklar gibi duruyor.

    3. takım kapalı kutu. fatigol ün kalesini gole kapatması gerekecek. * kaptan prekazi8 şimdiden bir senaryo yazmıştır gerçi. defansta huluyalgin a eşlik edecek, orta sahada melo rolü üstlenecek olan starinhearts crescentinminds a topu aktaracak bir kişi daha lazım. kewell 'ın adıyla eşdeğer bir kanat oyuncusu olacağını varsayarsak, karincaezmez sevki ve skan maskvama'dan biri semih kaya, diğeri elmander rolüne bürünmesi gerekecektir.

    4. takım turnuvanın her halükarda kazananı olacaktır. çünkü baklavayı yiyecekler, ki zaten amaçları da bu değil mi? * kaptan chicharito dan tut mck00 ve toxicholocaust a kadar bir mangalları eksik, gelsin şişler, kanatlar, sucuklar.. bu göbekli abilerimizin ileriye doğru deptiği topların peşine atomik super insan ve lakovic koşuversin gariplerim. buraya alınacak kalecinin rolü de belli: okeye dördüncü. arkada kadro sağlam.

    velhasılı kelam şampiyon belli, ikinci kim?

    tabi ki bunların hepsi işin geyiği. katılacak herkese başarılar ve iyi eğlenceler dilerim. zaten bu organizasyonda amaç eğlenmek değil mi? sarı kırmızı ile dolu, heyecan ve geyiğin dibine vurulacağı bir turnuva olmasını temenni ediyorum.

    ek olarak çok önemli bir noktayı da vurgulamakta fayda var. böylesine güzel bir organizasyon için taşınaltına elini sokan, koşturan, uğraşan, didinen insanlara da sözlük olarak hepimizin yardımcı olması gerekiyor. özellikle hadomer ve sisli meydanlarinda dolasan arkadaşlarımız en başından beri bu turnuvanın düzenlenmesi için emek sarfediyor. sonuç itibariyle bu insanlar zamanlarından fedakarlık yaparak bu turnuvanın sözlüğümüze yakışır şekilde düzenlenmesi adına mücadele ediyorlar. bu bağlamda özellikle turnuvaya katılacak olan oyuncu arkadaşlarımızın üzerilerine düşen maddi manevi sorumlulukları bir an önce yerine getirmesi çok şık olacaktır.

    bu konu ile ilgili sisli meydanlarinda dolasan arkadaşımızın turnuva ile alakalı mesajlarını gerek bu başlıktan gerekse özel mesaj yolu ile iyi takip edelim lütfen. kendisinin istekleri ya da yapılması gereken şeyleri onları fazla yormadan yerine getirelim. burada takım kaptanlarının da insiyatif alması gerekiyor. sonuç itibariyle galatasaray'a, galatasaray sözlük'e yakışır bir organizasyonun daha altından kalkalım elbirliğiyle inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın