• 1772
    son* basın açıklamasını tekrar okuyunca dikkat çektikleri noktanın sadece fenerbahçe'nin ceza alması noktası olduğunu düşünüyorum. gerçi bu adamlar ilkokullu mantığıyla yönetiyorlar kulübü ama açıklamayı değerlendirirsek;

    - bunların istedikleri ne: fenerbahçe'nin hiçbir şekilde ceza almaması gerekirse tff'nin bu uğurda uefa'ya posta koyması çünkü bunlar suçsuz vs. vs.

    - o zaman bu adamlar neden bu kadar rahatsızlandı ve cezadan bahsetmeye başladı? hani birkaç gün önce ali koç'un "ceza geleceğini hiç düşünmüyoruz suç varsa bile geçen yıl çekmiştik" tarzı açıklamalarının üstüne neden böyle bir bildiri yayınlandı?

    - açıklamada deniyor ki "fenerbahçe adı altında türk futbolu feda edilecek" aaa bi dakka lan galatasaray yönetiminin şike konusundaki açıklamasının aynısı değil mi bu??

    - burada feda edilecek lafı önemli. şimdi bunların tff'den beklentisi ne: uefa'ya karşı fenerbahçe'yi savunmaları. eğer söz konusu tüm kulüplerin ve milli takımların ceza almaları ise feda etmek bunun neresinde? tff'nin fenerbahçe'yi düşürmemek uğruna tüm takımlara men cezası gelmesine göz yummalarını bu adamlar neden feda etmek olarak yorumlasın?

    - sadece bu son açıklamalarına bakarak sadece fenerbahçe'ye ceza gelmesini öngördükleri anlamını çıkarıyorum ben. öyle olmasa senaryodan, plandan bahsedilmezdi çünkü bu olacaklar zaten önceden biliniyordu üstelik fener'i korumak için atılmadık takla kalmamıştı. talimatlar değişti, kurul raporları değişti her şey değişti. bunların rahatsız olmasına gerek yok ki.

    - hitap ettiklerinin tff ve uefa'daki türk temsilciler olduğunu düşünürsek feda edilecek şeyin fenerbahçe olacağını söylüyorlar. bunun altında güya türk futbolu bitecek hani şu klasik "fener olmazsa türk futbolu batar" hesabı. bu kadar agresifleştiklerine göre kesin bir şey var. çıkar kokusu yakında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın