• 1758
    tam 1 sene boyunca kendisini kurtarabilmek için kavgalar çıkardılar, şike yapmadık demek yerine " bir tek biz mi yaptık ? " dediler, tüm takımlara yayıncı kuruluşa biz batarsak sizi de aşağı çekeriz şantajını oynadılar. ama demek ki yemedi gelecek cezanın büyüklüğünü anlayınca şimdi mazlum rolüne oynuyorlar.

    siz değil miydiniz delil yok diyen. etik kurul raporu, pfdk kararı, tahkim kararı diye daldan dala atlayan hepsi de şikeyi kabul edip gereken cezayı vermeye cesaret edemedi çünkü ayarlamıştınız. o kurullar, yönetimler kaça kaç sizde tapelerde var yeni yönetimin de hangi misyonla geldiği ortada. uefa'ya seçecek yöneticiniz ya da tüpçünüz olmayınca şimdi çamura yatın. kim çıkarmış kavgaları fenerbahçe'yi de içine çekiyor. spordaki kavganın sebebi düpedüz fenerbahçe'dir. taraftarın mahkeme önlerinde, stadyumlarda, mitinglerde yaptığı ortada, yöneticilerinin, medyasının ettikleri de ortada daha neyi tartışıyorsunuz ? biz mi yalan haberler yaptırdık sizin hakkınızda, sözlü sataşmalar mı yaptık ? süper final denen fenerbahçe'yi kayırmak için kurulmuş ligde en kritik maçımızı kendi evimizde size kaybettik tek bir tane küfür etmedi seyircimiz.

    ben fenerbahçe'nin cezalandırılacağına inanmıyordum ama bu açıklama güzel günlerin yakın olduğunu müjdeliyor. son söz; kendi düşen ağlamaz.

    http://fenerbahce.org/....asp?ContentID=29509
App Store'dan indirin Google Play'den alın