• 1370
    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13674.php

    bu nedir böyle. nasıl bir dildir. biz böyle konuşmaları arkadaş ortamlarında bile yapmıyoruz nerdeyse. bak aynı şu tadı vermiştir bana bu açıklama:

    sneer: ya hacı ne demiş yine bu süleyman hurma duydun mu?

    galatasaray.org: valla duydum hacı ya. zaten hacı galatasaray spor kulübü'nün en ufak bir şekilde centilmenlik dışı işlerle alakası olamaz. geçen sene devre arasında amrabat'a olan ilgimizi kayserispor kulübü'ne bildirmiştik

    sneer: eeee

    galatasaray.org: kendileri de bu futbolcuyu henüz satmaya veya kiralamaya niyetleri olmadığını ve bir süre daha takımda kalmasını istediklerini söylemişlerdi. biz de o açıklamalarından sonra ısrarcı olmadık.

    sneer: iyi yapmışsınız tabi hacı. bize yakışanda o.

    galatasaray.org: hem hacı bu tip iyi oyuncularla galatasaray'ın ilgisinin olması, bu tip kaliteli oyuncuların da gelişimlerini galatasaray'da aramaları çok doğaldır ve normal karşılanmalıdır.

    sneer: he valla doğru dedin şimdi. gelişim şart.

    galatasaray.org: bide hacı şöyle bişey var, bir futbolcu galatasaray spor kulübü'nün ne kadar ilgisini çekerse çeksin, kulübümüz kendi etik ve geleneklerinin dışına çıkmaz. kayserispor kulübü'nün açık rızası olmadan hiçbir oyuncusuna direkt teklif götürmez.

    sneer: etik diyosun he?

    galatasaray.org: bu bakımdan yanlış anlaşılmalara neden vermemek için bu konunun kamuoyu tarafından tüm açıklığıyla anlaşılmasını istiyoruz.

    sneer: ben anladım seni hacı. merak etme sen. keyfine bak.

    galatasaray.org: bak olm sneer sana son bişey daha söyleyim.

    sneer: söyle bakalım.

    galatasaray.org: amrabat ilgimizi çekebilecek bir oyuncu, ancak kayserispor kulübü'nün bilgisi ve onayı olmadan gündeme alınması söz konusu olamayacağı gibi, galatasaray’ın önceliği bütün kulüpler ile olan dostane ilişkilerini korumaktır.

    sneer: dost kalalımda dedin tam oldu valla.neyse hadi bakalım yavaş yavaş sen toparlan yola koyul. annenler merak ederler seni. kendine iyi davran. gece yatarken ılık sütünü iç öyle yat. hadi öptüm..

    yazar şeysi: bu yazıda geçen kişiler ve olaylar tamamen hayal mahsulüdür. gerçek kişiler ve olaylarla en ufak bir ilgisi yoktur.*

    tanım: enteresan hitap yetenekleri olan çalışanlara sahip, sevgili kulübümün resmi internet sitesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın