resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 689
    marca'ya "mourinho bence kalmamı istiyor ben de madrid'de kalmak istiyorum" minvalinde açıklamalar yapmış.

    http://www.marca.com/...drid/1338820472.html

    direkt olarak türkçeye çevirmek yerine ilk önce ingilizceye çevirerek daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. ben kendimce yardımcı olmaya çalışayım yine. sadece milli takım ve transferle ilgili yerleri elimden geldiğince çevirmeye çalıştım.

    question. what's new about your future? real madrid are you going or staying?

    soru: geleceğin hakkında herhangi bir gelişme var mı? real madrid'de kalıyor musun yoksa gidiyor musun?

    answer. i have contract with real madrid. clearly, there has been a tough year for me, but the team played very well. of course i have other options and could leave real madrid, but i'd rather wait. he was concentrating on my team and now i'm going on vacation. on the way back i'll start in madrid.

    cevap: real madrid'le bir kontratım var. benim için çok zor bir yıl oldu ama takım olarak çok iyiydik. tabii ki başka seçeneklerim de var ve real madrid'den ayrılabilirim ama beklemeyi tercih ediyorum. şu an sadece takımıma konsantre olup, tatile gidiyorum. dönüşte madrid'de başlayacağım(sezona).

    q. do you think mourinho is counting on you?

    soru: sence mourinho'nun planları içinde yer alıyor musun?

    a. yes, i think mou wants me to stay.

    cevap: evet, bence mourinho kalmamı istiyor.

    q. they have won a great victory for his country against portugal in lisbon. it is to be proud, right?

    soru: milli takımında portekiz'e karşı harika bir galibiyet aldınız. gurur verici olmalı değil mi?

    a. the truth is yes. portugal has a great team, but we also have and we show it. we have grown and we have a new coach. it was a good game for us with a very positive result. but if we are honest, we must say that we've had some luck.

    cevap: evet. portekiz harika bir takım, ama biz de iyi bir takımız ve bunu gösterdik. yeni bir kadromuz ve teknik adamımız var. bizim için çok iyi bir oyun oldu ve sonunda iyi bir sonuç aldık. ama dürüst olmak gerekirse biraz şanslı olduğumuzu da söylemek gerek.

    not: ispanyolca-ingilizce çevirisi ispanyolca-türkçe'ye nispeten daha iyi de olsa arada bazı yanlışlar var. mesela hamit'le hamit hakkında konuşurken ingilizceye he olarak ve yine hamit'in dahil olduğu türkiye hakkında konuşurken they vs kullanmış google. kendi çevirisini yapmak isteyen göz önünde bulundursun diye diyorum sonra benim yaptığım gibi mal gibi ne demeye çalışıyor la bu gibi boş boş bakmayın ekrana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın