• 37
    özel mesajdan isim-soyisim ve cep telefonu bilgileriyle iletişime geçen yazar arkadaşlara da sms yolu ile son durum duyurusu yapılmıştır. takımlar ve takım kaptanlarının belirlenmesine yarın saat 18:00'dan itibaren başlanacaktır. takımların ve takım kaptanlarının açıklanmasından sonra her takımın oyuncusunun kendi takım kaptanlarıyla iletişime geçmeleri önemle rica olunur. kura çekimi ise takımların belli olmasıyla birlikte ilerleyen tarihlerde gerçekleştirilecektir.

    dipnot: özellikle bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamamamız çok önemli. 3. galatasaray sözlük halı saha turnuvası'nın kaporası, 5 haziran 2012 salı günü itibariyle altunizade vezirspor halı saha tesislerine yatırılmıştır. ''bu nedenle şu andan itibaren turnuvanın ne iptali, ne de tarih veya maç saati değişikliği söz konusu olamaz, teklif dahi edilemez.'' turnuvaya katılım ücreti, her takım en az 2 maç oynayacağı için kişibaşı 30 türk lirasıdır. (yani takım başına 1 maç için toplamda 105 türk lirası, 2 maç için toplamda 210 türk lirası) bu ücretin turnuva öncesi yani 16 haziran 2012 tarihinden önce peşin olarak verilmesi zorunludur. çünkü vezirspor tesisleri yönetimi, turnuvanın gerçekleşebilmesi için kesin olarak bu şartı koşuyor. katılım ücretinin 30 türk lirası olmasında, istanbul sınırları dahilinde oynanan normal bir halı saha maçının kişibaşı ücreti olan 15 türk lirası esas alınmıştır. bu katılım bedelleri turnuva giderleri ve ödüllerde kullanılacaktır.

    kişibaşı ücretler, takım oyuncuları tarafından kendi takımlarının kaptanlarına teslim edilecek ve takım kaptanları tarafından eksiksiz ve peşin olarak organizasyon ekibine iletilecektir. organizasyon ekibi ise bu ücreti doğrudan vezirspor tesisleri yönetimine teslim edecektir. bu ücretlerin 16 haziran 2012 tarihinden önce toplanmış ve organizasyon ekibine teslim edilmiş olması herkesin yararınadır.

    *** an itibariyle ''kesin'' katılım listesi (anbean güncellenecektir): ***
    dipnot: yanında yıldızlı bakınız bulunan oyuncuların yıldızlı bakınızda yazan son durumlarına bakılmaları önemle rica olunur.

    saha

    altunizade vezirspor halı saha tesisleri
    ulaşım için: http://www.vezirspor.com.tr/irtibat.asp
    metrobüs ile gelecekler için harita üzerinde saha tarifi: http://i45.tinypic.com/mmzbzt.jpg

    turnuva organizasyon komitesi

    hadomer
    neverfall
    hagi
    sisli meydanlarinda dolasan

    hakemler

    kalifiye jurnal - 16 haziran tarihindeki yarı final maçlarında görev alacaktır.
    11aslan - 23 haziran tarihindeki üçüncülük ve final maçlarında görev alacaktır.

    kaleciler (4 kişi - bu listedeki kaleciler ''kesin katılım'' şartını ''kesin'' kabul etmiş kalecilerdir)

    ged
    fatigol
    emreyilmaz84
    namadiguerai

    oyuncular (24 kişi - oyuncu kontenjanı an itibariyle dolmuştur. bu listedeki oyuncular ''kesin katılım'' şartını ''kesin'' kabul etmiş oyunculardır)

    prekazi8
    tako1905
    huluyalgin
    chicharito
    karincaezmez sevki
    nkfvabs
    awenger
    lakovic
    tcoskun
    haldunustunelinsactokasi
    haldunustunelinsactokasijr
    mck00
    skan maskvama
    starinhearts crescentinminds
    kewell
    curly
    cracks
    cidarre 1905
    allejan
    javed
    bonmarse
    yesil vadi bizimdir
    atomik super insan
    toxicholocaust

    yedek kaleciler (1 kişi)

    pejastojakovic(u: 16 haziran tarihindeki maçlarda oynayamayacak, 23 haziran tarihindeki maçlarda oynayabilecektir)

    yedek oyuncular (3 kişi - eğer bir takımdan bir maça gelemeycek olan bir oyuncu bulunursa o takımda o oyuncunun yerine oynayacak olan oyunculardır)

    deadlyfull*
    mercanb*
    oxidiobjectiu(u: 16 haziran tarihindeki maçlarda oynayamayacaktır. 23 haziran tarihindeki maçlarda oynama ihtimali bulunmaktadır)

    kesin katılım toplam: 28 kişi (4 kaleci, 24 oyuncu)
    kesin katılım kalan: 1 kişi (1 kaleci)
    yedek kaleciler toplam: 1 kişi
    yedek oyuncular toplam: 3 kişi
App Store'dan indirin Google Play'den alın