• 1738
    alıştıkları 4-2-3-1 dizilişiyle devam edecekler gibi görünüyor. bu dizilişte hem gökhan gönülü kullanmak hem takım savunmasına direnç katmak için sağ önde oynatılan mehmet topuz yerine bu görevlerin hepsini çok daha başarıyla yapabilecek, ve daha önemlisi yıllarca liverpool'da aynen bu görevi icra etmiş dirk kuyt'u almak doğru bir transfer.

    stoch-alex-kuyt-sow hücum hattı kabul etmek gerekir ki süper lig standardlarının çok çok üstünde.

    savunma ve önündeki 2li için volkan demirel, gökhan gönül, bekir irtegün (serdar kesimal)'ın yerleri kesin görünüyor. bitmiş görünen mehmet topal transferiyle de geriye 3 pozisyon (sol bek, orta saha, stoper) , 2 yabancı kontenjanı kalıyor.

    bu nedenle de yerli sol bek alternatifleri arasındaki en iyi opsiyon hasan ali kaldırım'a gidecekler. kayserispor zaten hazırolda bekliyor. geriye kalanlar yobo'nun transferinin tamamlanması ve belki cristian'ın yerine yapmak isteyecekleri bir transfer. tino costa ismi gündemden hiç düşmedi.

    --------------sow----------------
    ----stoch----alex------kuyt----
    ---------topal----costa---------
    hasanali----------------gökhan
    ----------yobo-----bekir--------
    -------------volkan--------------

    kısacası, tamamlanan kuyt ve planlanan hasan ali, topal ve costa transferleriyle önümüzdeki sene güçlü bir kadro oluşturacağa benziyor fenerbahçe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın