resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 305
    galatasaray taraftarı isen bu sözler insanın çok hoşuna gider ama amrabat boş konuşmuş. sözleşmeyi yaparken işkence altında mı yapmış kayseri? misal kayseri sözleşme yaparken ödemeyi taahhüt ettiği rakamı 5 senelik taahhüt ediyor. ya amrabath iyi oyuncu çıkmasaydı? kayseri "biz eşek değiliz bu adama bu parayı vermeyeceğiz!!" diyebilecekmiydi? sözleşme yapmışsa gereklerini yerine getirmeli.

    olaya şöyle bakın. galatasaray'da bir futbolcu ile 3 yıllık sözleşmemiz varken milan istediği için milan'a gitmek istiyor. ne düşünürdünüz? adam da sabah akşam -köle değilim istediğim takıma giderim- dese tepkisiz mi kalacaktık? "helal olsun köle değil adam!!" mı diyecektik? ya da riera galatasaray ile 3 yıllık bir anlaşma yaptı iyi para alacak. kulüp "git istediğin takıma! ödeme yapmayacağım" derse bu kez riera "köleyim ben!! verin paramı 3 yıl buradayım" demeyecek mi? (tam olarak öyle demese de parasını isteyecektir)

    sonuç olarak. hoşuma giden kelimeler olsa da amrabat'ın yaptığı yanlış. bu sorunu öncelikle kulübü ile çözmeli. futbolcular köle değildir doğru ama kulüpler de eşek değil.

    edit: gitmek isterse gider. fifa-uefa bu konuda futbolcudan yana diyenler var. öyle bir şey yok. sözleşme devam ediyorsa kulübü göndermediği sürece futbolcu kalmak zorunda. ancak (28 yaşından gün almış olmak kaydıyla) sözleşmesinin son yılında olan oyuncular son sene alacağı ücreti bonservis oalrak kulübüne verirse istediği kulübe gider.

    sizin dediğiniz gibi olsa. fabregas nasıl gidemedi yıllarca barcelona'ya? en sonunda barca'ya sattı arsenal de öyle gidebildi
App Store'dan indirin Google Play'den alın