resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 291
    amrabat: "kayserispor'a geri dönmeyeceğim. fifa'ya gideceğim. insanım, köpek değilim. ocak ayında 'teklif gelirse seni bırakırız' dediler."

    demişse eğer iyi demiş. ama mevzu şu bak nordin'ciğim. adamlar işte kaç yılının kafasındaysa hala seni malları gibi ya da dediğin şekilde köpekleri gibi görüyorlar ve görüşlerine önem vermiyorlar. biliyorum garip ama yıl 2012 filan diyeceksin ama burası böyle be yavrum çok yanlış sularda yüzmektesin. şu korsanlar filan var ya hala hem de günümüz de işte bizim hurma gibiler onların takım elbise giyen halleri tek fark o. yoksa aynı çağın aynı zihniyetin adamları.

    ha bir de çocuk gibi mızıkçılık yapmaktalar bence akılları sıra. neymiş efendim biz ali turan'ı almışsız da cartmışta curtmuşta. la yüzyıllık camia bu sizde varsınız bilmem kaç yıldır bir yönetim yaptıysa bile bir yanlış ki yapmamışta olabilir* ne yani artık bize topçu satmayacak mısınız? küstük mü? düşman mı olduk? siz bize kafa tutcak kadar daha büyümediniz büyüyemezsiniz de bunu anlayın da işinize bakın bırakın şu amrabat'ı daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın