resim
Robert Emmanuel Pirès
Görev:Bireysel Antrenör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Fransa
  • 46
    sene 2005. evin yakınındaki büfenin önünden geçiyorum, gazete standındaki spor gazetelerinin manşetlerine bir göz atayım dedim, demez olaydım.

    (bkz: pires uçağa bindi)

    gereksiz bir gülümseme suratımda, hemen kadromuz canlandı gözümde. "hasan* sağa geçer herhalde. hakan şükür, ümit karan, necati, hasan kabze, seç ikisini koy arkalarına hasan'ı, pires'i off off!", parayla mı anasını satayım hayalden bol, hayalden beleş ne var transfer döneminde. fakat aklım almıyordu bu transferi, inan(a)mıyordum bir türlü. arsenal canavar gibi takım; henry'si var, ljungberg'i var, vieira'sı var, lehmann'ı var, kolo toure'si var, sol campbell'i var, cygan'ı var, gilberto silva'sı var, reyes ikinci senesinde çakı gibi, fabregas yavaş yavaş ilk 11 oyuncusu oluyor, kara incimiz eboue'miz ilk 11 için savaş veriyor daha 22 yaşında ve bir de pires var bunların yanında, daha var bir ton adam ama saymaya üşendim. pires diyorduk, bir de pires var bu takımda; sağ ayak için allah'ın lutfu, ilk 11'de sol kanatta, fransa milli takım ilk 11 oyuncusu, yaklaşık 15 golü vardı o sene tam hatırlamıyorum. "yahu ya ben pires'i abartıyorum ya da bizim ligi çok küçümsüyorum" diye düşündüm, kendimi sorguladım bir an ama ne oldu sora... amk 3169 sefer sayılı uçağıyla hala rötarda bizim robert, bir türlü görülemedi istanbul semalarında.

    tanım: bir zamanların top class futbolcusu. şuanda manchester howrah isimli ne idüğü belirsiz bir takımda kendi çapında takılıyor(muş)*

    kinder yumurta: http://www.youtube.com/watch?v=yC0S5LHnq5k
App Store'dan indirin Google Play'den alın