resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 328
    sabri'nin galatasaray tv'ye yaptığı açıklamaları okuyan biri olarak, sabri'ye fenerbahçe derbisinden sonra büyük haksızlık yapıldığına daha da inandım.
    "hakeme çok itiraz ediyor." dendi, devre arası hakemlerden özür dilemiş.
    kavgaların başlamasında sebep olarak gösterildi. neden emre'nin boğazını sıktığını açıklamış. insanlar farklıdır, bazı insanlar annesine küfür edildiğinde, bacısına küfür edildiğinde sakin kalamayabilir. normal karşılamayabilir, hele ki bu küfür eden kişi milli takımdan arkadaşıysa... içimizde ben normal karşılarım, profesyönelim ben diyebilen bir insan varsa sadece ayakta alkışlarım.
    emre denen, karakter eksikliği yaşayan insan, sabri'ye arkasından küfür edip, tehditler savuruyor ve bu maçta ilk küfürü de değil. sabri doğal bir tepki vermiştir. abartılacak bir şey yoktur.

    son olarak, pfdk'ya tedbirsiz olarak sabri sarıoğlu'nu sevk ediyorlar. bu adamın açıklamalarını okuyan her insan, sabri'ye hak verecektir. maçta ki görüntüler de onu tamamen destekliyor.
    esas komik olan, emre denen karakter bozukluğu yaşayan o insanın neden pfdk'ya sevkedilmediğidir.

    burda komik ama acı bir gerçek var. gerek pfdk, gerekse taraftarımız, televizyonda ki objektif olma özürlü yorumculardan ciddi şekilde etkileniyor. sabri, itiraz ettiği için gidip özür dilemiş. kendisine sövüldüğü için, tehdit edildiği için "arkasını dönüp" tepki göstermiş.
    futbolcumuza sahip çıkmamız gerekiyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın