• 287
    henüz kesinleşmemiştir. yargının şu anki devam eden aşamaları fenerbahçe'nin beraati ile sonuçlanabilecek bir seyirde de bu şekilde olurdu. savcı tabii ki zehir zemberek mütalaa verecekti, yoksa tabii ki böyle bir dava ortada olmazdı. artık mahkeme heyetinin vereceği kararı bekliyoruz. gidişata bakarak fenerbahçe küme düşürülecek demek çok gerçekçi değil.

    davanın dışarıya yansıyan bilgilerine bakacak olursak, fenerbahçe'nin cezadan kurtulması bana da düşük ihtimal görünüyor ama henüz kesin değil. zira bu aşamada insanın aklına tff-hükümet-uefa-fenerbahçe arasında pazarlıklar var mıdır, varsa ne boyuttadır türü hoş olmayan, olmasını dilemeyeceğimiz ihtimaller geliyor. özellikle cas davasının geri çekilmesi olayını bir de bu açıdan değerlendirmekte fayda var.

    mahkeme aziz yıldırım'ı şikeden suçlu bulsa, ortada kulüp başkanı bile olsa kişilerin yaptıkları takımları bağlamaz diyen bir federasyon mevcut. aziz yıldırım şikeden ceza alır da, tff fenerbahçe'ye dokunmaz şeklinde bir senaryo ütopik değil. bu noktada devreye uefa girer, gerekeni yapar diye düşünüyoruz sözlük olarak ama cas davası akla geldiğinde tekrar düşünmek lazım. sadece 1-2 sene daha men cezası verirler fenerbahçe'ye, tff de ne yapıyorsa yapsın derler, al gülüm ver gülüm olur. bu senaryoya başta sözlük olmak üzere tüm ülke hazır olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın