• 1
    galatasaray sözlük'ün çok kıymetli yazarları,

    birincisini 2009 yılının kasım ayında*, ikincisini ise 2010 yılının nisan ayında* düzenlemiş olduğumuz galatasaray sözlük halı saha turnuvası'nın üçüncüsünü, uzun bir aradan sonra, bu haziran ayında, muhtemelen bir haftasonu* altunizade vezirspor'da düzenlemeyi planlamaktayız. klasik halı saha maçlarında olduğu gibi bir takım, 1 kaleci ve 6 oyuncu olmak üzere 7 kişiden oluşacaktır.

    takdir edersiniz ki önceki turnuva organizasyonlarımızda sözlük hala ilk zamanlarını yaşıyordu ve bu kadar çok yazarımız yoktu. fakat zaman ilerlemeye başlayınca aramıza yeni yeni yazar arkadaşlarımız katılmaya başladı ve sözlük olarak büyüdük. her geçen gün de büyümeye devam ediyoruz. özellikle yıllardır özlemle beklediğimiz ve hak ederek aldığımız bu anlamlı şampiyonluğumuzdan sonra galatasaray sözlük olarak daha geniş çaplı organizasyonlarla el atmamızın zamanı geldi.

    her ne kadar geniş çaplı olmasa da önceki iki turnuva organizasyonumuz, dostluk ve fair-play kuralları çerçevesinde çok keyifli ve anlamlı bir şekilde gerçekleşmiş, birçok yazarımız birbirleriyle tanışma, kaynaşma fırsatı bulmuştu. ki bu yazar arkadaşlarımızın çok büyük bir kısmı maç dışı organizasyonlarda dahi birbirleriyle sık sık görüşmektedirler.

    bu başlığı ise şimdiden açmamızın nedeni şudur: katılımcı yazarlarımızın miktarına göre bir değerlendirme ve analiz yapılacak, bunu müteakiben takım sayısı, takım kadroları, saha, fikstür, turnuva formatı, kupa, ödül, seramoni vs. gibi olayların ayarlaması yapılacaktır. turnuvaya ciddi şekilde katılmak isteyen yazar arkadaşlarımız bireysel olarak bana* veya hadomer'e özel mesaj yoluyla cep telefonu numaralarını ve iletişim adreslerini göndermelidirler. ve burası çok önemli, aynı zamanda bu turnuva ile ilgili fikirlerinizi bu başlık altında istediğiniz şekilde beyan edebilirsiniz.

    önümüzde az bir süre var. turnuvaya katılım hiçbir şekilde zorunlu değildir. ancak bu başlık altında yapacağınız fikir beyanlarınız ve turnuvaya katılım oranı, turnuvanın tarihini ve nasıl şekilleneceğini belirleyecektir. yani bunu sadece bir iki kişi değil, gösterdiğimiz çabalarımız neticesinde hepimiz organize etmiş oluyoruz aslında.

    ikinci turnuvanın organizasyon ekibinde yer alan sevgili tcoskun'un da dediği gibi: ''unutulmamalıdır ki bu turnuvanın sonucunda kazanacak olanlar bizlerizdir. ödülümüz de edineceğimiz arkadaşlıklarımız ve dostluklarımızdır. ortak paydamız olan galatasaray'la ilgili sohbetler, galatasaray sözlük ile ilgili konuların paylaşımı ve daha iyi bir sözlük, daha iyi bir galatasaray tribünü için fikir paylaşımları da yanımıza kâr olarak kalacaktır. yoksa söz konusu sadece hayvan gibi terleyip halı saha maçı yapmak değildir.

    sözlük bünyesindeki çoğu arkadaşımız bu entryyi benim yazmamı rica ettiler. şimdiden göstermiş olduğunuz ilginizden ötürü hepinize teşekkürler. söz sizde...

    edit: diğer iki turnuvadan farklı olması planlanan kısmını şimdilik kaldırdık.

    edit 2: çok önemli kesin son durum bilgisi ve fikstür için: (bkz: #967975)

    edit 3: burası çok önemli -------- katılım ücreti konusunda son bilgi için: (bkz: #967645) --------

    edit 4: takım kadrolarının ''kesin'' ve güncel listesi için: (bkz: #968353)

    edit 5: vezirspor tesislerine ulaşım hakkında: (bkz: #968048)

    edit 6: turnuva statüsü için: (bkz: #968928)

    edit 7: son bilgiler ve maç programı için: (bkz: #971103)

    edit 8: turnuva afişi ve jeneriği için: (bkz: #973462) (bkz: #973872)

    edit 9: bu turnuva kimlere ithaf edilmiştir ?: (bkz: #974624)
App Store'dan indirin Google Play'den alın