• 554
    su sıralar eski baskanlari anma gunleri heralde. ozhan canaydin kulupten el ustunde tutularak gonderildi.

    efsane olmasi icin stad calismalari disinda (ki onda da cok fazla yol katedemedi) ne yapmistir merak ediyorum? eyvallah iyi insandir. guzel insandir. ama bu mudur efsane olmanin yontemi? dipleri gormustur galatasaray onun doneminde.

    yahu ben mi kinciyim siz mi cabuk unutuyorsunuz? rahmetli basa gelirken 'her yil 3 tane hagi, popescu, tafi ayarinda dunya yildizi alacagim. 10 yilda 6 ya da 8 kez turkiye sampiyonu olacagiz. 10 yilda 2 avrupa kupasi finali oynayacagiz.' diyerek umut tacirligi yapmadi mi? bunlari yapip alay eder gibi adi sani duyulmamis adamlari doldurmadi mi takima? ne cabuk unuttuk lukunkulari, inamatolari?

    bakin simdi kimse kalkip bana ama ekonomik durum oydu demesin. o zaman vaat vermeyeceksin arkadasim. bilmiyor muydun basa gelirken ekonomik durumu? bastan desen ki 'durum kotu, cok transfer yapamayabiliriz.' (fikret ormanin yaptigi gibi.) agzimizi acmaya hakkimiz yok. kimse kusura bakmasin ama rahmetlinin yaptigi umut tacirligiydi. ben artik adam her baskan secildiginde aglamamak icin zor tutuyordum kendimi sinirden.

    tanim: her aklima geldiginde sinirlendigim, insanlarin sirf guzel insandi, iyi galatasarayliydi diye efsanelestirdigi eski baskanimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın