resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 651
    daha önce de söylediğim gibi şimdiden sezonun transferi. hem bir çok bölgede oynayan hem de tecrübesi ve kalitesiyle her zaman fark yaratabilecek bir isim hamit. gelmesi için en doğru zaman bu dedik, üzerinde baskı olmadan oynayacak dedik sanırım kendisi de bunun farkında. düşünüldüğü kadar yaşlı da değil. 4-5 sene daha rahatlıkla oynayabilir. yerli statüsünde olması hep konuşuldu hatta bazıları yerli olmasa bu kadar rağbet görmezdi falan diyor kendisiyle ilgili, ben de diyorum ki hamit'in pasaportu türk'tür ama futbolu ve mentalitesi türk değildir. 4 yıl schalke'de 4 yıl da bayern'de forma giymiş bir oyuncudan bahsediyoruz. daha sonra zaten mourinho'nun real madrid'ine transfer olarak kendisini bir kez daha kanıtlamıştır.

    transferine en çok sevinme nedenim tecrübeli ve istikrarlı bir oyuncu olması. bir de tabi pek çok farklı bölgede oynayabilmesi. aynı zamanda takıma liderlik edebilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. liderlik için ille kaptan olmasına gerek yok, örnek olsun yeter.

    hamit fuleli bir kanat oyuncusu değildir. her sezon golleri, asistleriyle konuşulan bir isim de değildir. ama hamit, futbol zekası üst düzey bir oyuncudur. ve kim ne derse desin galatasaray'ın bu tip oyunculara her zaman ihtiyacı vardır, olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın