• 344
    yok anam, sevimli gelmiyor bu takım. abdullah avcı'yla belki dedik ama ı ıh. sevemiyorum, sahiplenemiyorum. görüyorum ki birçok insan da benzer duyguda. bizim milli takımımız diyemiyoruz çünkü bizim milli takımımız değil bu takım. fenerbahçeliler dışındaki kimse volkan'a bizim kalecimiz diyemiyor misal. demek istemiyor. kurtarış yaptığında alkışlamıyoıruz. rüştü gibi bakamıyoruz. emre belözoğlu kaptan çıkıyor. seremonide terkediyoruz.

    kadronun yarısına yakını gurbetçi. çoğunun yüzünü kadro açıklandıktan sonra google yardımıyla görüyoruz. hepsine yabancıyız. birçoğunun gelişimini izleyememişiz. nerden geldiler, kaç yaşında nerdeydiler..bunların hiçbirinden haberimiz yok. akhisar belediyesporlu anıl taşdemir'i çoğu a milli futbolcusundan daha iyi biliyorum. sahipleniyorum. çünkü adamın öyküsünü biliyorum. bana sercan saraer'den daha samimi geliyor.

    o yüzden yarın bir gün çıkıp bizim milli takım kültürümüz yok ağlama abdullah hoca. sen senden beklenilen temizliği yapmaz, takımın alayını berlin türkiyemspor'dan seçersen olmaz. gene bunlar iyi günlerimiz, yarın bir gün reyting sıralamarında sabah kuşağındaki kadın programlarına geçilecek milli takım maçlar. oraya gidiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın