• 236
    dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş gelecek* en saçma en aptal en gereksiz uygulaması olarak tarihe geçmiştir. bugün alınan beşiktaş'ın avrupa kupalarından men edilmesi kararı ise bunun tescilidir.
    yayıncı kuruluşa para kazandırmaktan başka hiç bir artısı olmamıştır. insan hayatına kast etmiş bildiğimiz 5 futbol sever hayatını kaybetmiştir. daha bilmediğimiz nice tansiyon yükselmeleri hastanelik olma durumları yaşanmıştır kim bilir.
    bir de olayın şampiyonu belirleme durumu vardı ki ona da etki edemedi ligi lider bitiren bu saçma sapan finali de şampiyon bitirdi zaten.
    gelelim şampiyonlar ligine gideni belirleyecek ikinciye; o da fenerbahçe oldu ancak gidemeyeceğini hepimiz adımız gibi biliyoruz burda bilemediğimiz şey, sadece fenerin mi gidemeyeceği yoksa tüm ülke futbolunun mu siktir edileceği. zaten ikinci durum gerçekleşirse o kadar maç boşuna boşuna oynanmış demektir. bilmiyorum takımlar belki bize boş maç oynattırdınız diyerek tff'ye dava açabilir mi bu durumda. açsa yeridir hani.

    bir de şu ikinci grubun birincisiyle ilk grubun sonuncusun oynacağı maç vardı * * ne oldu o maça yaa.. *
    şimdi o maçı avrupa kupalarından siktir yiyen beşiktaşla bursa mı oynayacak. yoksa trabzonspor'la bursa mı oynayacak. bursa trabzonu yenerse, muhtemelen cl'ye alınmayacak olan fener'in yerine bursa mı gidecek?

    çok acayip şeymiş bu süper final.. şimdi birisi bana söyleyebilir mi kim ligi kaçıncı sırada bitirdi ve kim cl'ye kim avrupa ligi'ne gidiyor bu sıralamada?
App Store'dan indirin Google Play'den alın