resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 554
    daha önce burak yılmaz baslıgını solda gördügümde sadece okuyordum. zaman zaman bazı yazılanları görmezden gelmek istiyor ve gülüp geçiyordum. ama artık iki kelime yazmak istedim; hala insanlar ne akla hizmet burak'a burun kıvırıp "yok gelmesin, istemem" diyebiliyorlar anlamıyorum.

    bu adam begensek de begenmesek de bu sezon* tam 33 gol attı ve gol krallıgını en yakın takipçisini 2'ye katlayıp elde etti.
    ve hani bursaspor'un okan yılmaz'ı, kayserispor'un gökhan ünal'ı, konyaspor'un zafer biryol'u gibi dönemin küçük takımları olarak gösterbilecek takımlarından birinde oynayarak da elde etmedi bu unvanı.

    he şimdi de trabzonspor'a büyük takım mı diyor diyecekseniz, evet trabzonspor türk futbol tarihinin en başarılı dört takımından biridir * ve diğer takımlar, trabzonlu oyunculara karşı farklı önlemler alırlar ! bunu defalarca sağdan soldan duymuşuzdur, büyük takımlarda gol atmak daha çok meziyet ister, daha çok çaba ister; çünkü bütün gözler sizin üzerinizdedir, rakip takım oyuncuları başkalarına bir konsantre olurken size 5 konsantre olurlar. üzerinizdeki baskı da siz attıkça ve de konusuldukça giderek artar ve artar.

    burak işte böyle bir sezonun ardından, * * * gol krallıgı ünvanına sahip olarak çıktı. 2011 - 2012 sezonunda biz'e de fener'e de beşiktaş'a da gol attı.* *

    attıgı gollere gelince; bire birde kaldı, attı. orta geldi, kafayla attı. karabolde önünde boş kale kaldı, attı. uzaktan gördü vurdu, attı. penaltı attı. frikik attı. kısacası golün her türlüsünü attı burak.

    seneye de *, tamam oynayacagımız 6 belki * daha fazla maçlık bir avrupa serüvenimiz olacak, ama bunun dısında oynayacagımız maçlarda yine aynı takımlara, yani begenmedigimiz burak'ın, elek ettiği * takımlara karşı oynayacagız maçlarımızı.

    bütün bunlara ek olarak, ben bu yaşıma kadar galatasaray'da burak kadar hareketli olan, aralara koşu yapabilen ve rakibi durmadan rahatsız eden bir başka oyuncu da izlemedim. *

    işte bu sebeplerden dolayı ben burak'ı çok istiyorum, transferi gerçekleşir gerçekleşmez bilemiyorum. ama gerçekleşir ise çok ama çok fayda sağlayacagını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın