• 101
    yoğun iş temposu, yeni çıkacak oyunumuzun provası, hazırlıkları ve okunması gereken 20 tane tekst var. bir de bunlara ekleyebileceğimiz turnelerimiz olunca işin içinde, evet sözlüğe pek fikirlerimi yazamaz oldum. bu demek değildir ki kendimi sözlüğün dışında görüyorum. bir kere tadını alınca kolay olmaz buradan ayrı kalmamız. birkaç yazı yukarıda bizi unuttu galiba diyen arkadaşları gördüm ve sadece şunu söylemek istiyorum,

    galatasaray var olduğu sürece burası da var. buralar var olduğu sürece sizler de varsınız. galatasaray'ı unutmak mümkün olmadığı için, sözlüğü de unutmam mümkün değil. samimiyetle söylüyorum, sözlüğe yazamadığım zamanlar rahatsızlık duyuyorum. sorumluluklarımdan birini aksatmış gibi oluyorum sanki. tabii ki yazamadığım süre bazı zamanlar çok uzasa da, elimden geldiğince takip ediyorum.

    bir arkadaşımız guzl sylrden ftbldan bhsdlm benim için klip göndermiş başlığımın altında. tarkan-dön bebeğim: http://www.youtube.com/watch?v=BRLE0Hy8Rnc + ¤

    ayrıca demiş ki tiyatro olayları falan filan acayip meşguldür ve uğrayamamaktadır. kesinlikle doğru. katılıyorum ve ben de kendisine magazinsel bir dönüş yaparak şu klibi gönderiyorum :)
    http://www.youtube.com/...0PnnPMsQ&ob=av3e

    birkaç yazıda da gördüğüm üzere ben de buraya bir kere uğrayanın kolay kolay buradan çıkamayacağında hemfikirim. açıkçası birazcık da şampiyonluk rehaveti çöktü üzerimize. son olarak babamın bir sözünü birazcık değiştirerek bitirmek istiyorum yazımı:

    '' sigara tiryakiliktir, bırakabilirsiniz. ama galatasaray sözlük'ü asla bırakamazsınız.''
App Store'dan indirin Google Play'den alın