• 52
    yarım saat önce samsun gs store' dan uzun uğraşlarla ve müdür bey' e rica minnetle, parası verildiği halde müdür beyin arkadaşına ayırdığı thsirtü aldım.

    gittiğimde s, m, l bedenleri yoktu tabi, parasını verip akşama gelecek olan partiden m beden ayıracaktım fakat benden önce 5 kişi de aynı şeyi yapmış ben 6.yım ve bana söz veremediler ama adımı yazdılar, "m kalmazsa l ayıralım" dediler "tamam" dedim, o sırada kargolar geldi, "çok şanslısınız" dediler.

    hatta gelen kargoları taşımak için tezgahtar arkadaşa yardım ettim, neyse içerden gelecek gol haberini * beklerken diğer ürünleri inceliyorum, zaten metin oktay thsirtü kasanın üzerinde,onda sıkıntı yok bedeni bulduk aldık.

    sonra arkadaş geldi üzülerek "5 tane gelmiş" dedi.
    hayallerim yıkıldı. mağaza müdürünün ismini kasadaki bayana sorup öğrendikten sonra,
    "ali bey ne yapacağız" dedim. "kusura bakmayın ama gördüğünüz gibi 5 kişi parasını bile vermiş, etik olmaz size vermemiz" dedi.

    o ara kasiyer arkadaşın "5.kişinin m olmazsa l olsun" dediğini duyunca, "ali bey akşam fenerli arkadaşlarla buluşacağız, yanlarında giyeceğim" dedim. *
    mağaza müdürü kayboldu, satıcı arkadaş da "gelen ilk mediumu size ayırıyorum,telefonunuzu isminizi yazalım ben sizi arayacağım" dedi. "tamam" dedim.

    sonra bir baktım mağaza müdürü ali bey elinde medium beden kadıköy hatırası thsirt'ünü kasaya getirdi ve "arkadaşın işini halledin" dedi. ilk tepkim "adamsın ali bey!" demek oldu.

    herkese teşekkür edip, çocuklar gibi şen bir halde mağazadan ayrıldım. *

    (u: bu arada mağazada bulunduğum bölümde nkantarelli' ye bu thsirt için mesajlar attığımı, galatasaray sözlük' te yazar olduğumu ve nkantarelli'nin de yazar olduğunu falan da anlatmadan edemedim.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın