• 175
    bayadır okumaktayım sanırsam bu başlığı yani baştan okumak ne kadar sürecekse o kadar işte. hem sevindim bi bakıma hem üzüldüm ayak üstü hüzünlendim. galatasaray kadar metin oktay için ve ali sami yen stadı için de yazılmış bestelerimiz var. ve şimdi birisi cennetten bizleri izler, birisinin yerinde yeller eser stat anlamında. ben hiç gitmediğim ali sami yen'e, hiç göremedim, oradan izleyemedim takımımı, bağıramadım takımım için ama evim yıkılmış gibi üzülüyorum okudukça yazılanları, izledikçe eski videoları tarif edemeyeceğim kadar üzülüyorum keşke hep orada kalsaydık diyorum özellikle son zamanlarda yeni stat için dönen polemikleri düşündükçe. sonra metin oktay'ı düşünüyorum hiç tanımıyorum yani gerçekte bir kere bile görmedim, bir kere bile o sahadayken tırnaklarımı yemedim maçını canlı izleyemedim ama nasıl bu kadar severim anlamıyorum. mesela bir hagi olsa ne bileyim hakan şükür olsa bülent korkamaz olsa aklım alacak ama nasıl bu kadar severim nasıl bu kadar severiz anlamıyorum. adına o kadar beste yapılmış büyük ihtimal benim kadar tanıyıp bilen onlarca insan tarafından. aslında bunlar bile ne kadar köklü ve büyük bir kulüp olduğumuzun göstergesidir bence. bir tarihimiz var gerçek bir tarih, isimlerimiz var herkesin taraflı tarafsız bildiği ve bazılarının sadece şarkılarında mazinde bir tarih yatar diyerek bahsettiği bir tarihimiz yok adeta canlı kanlı hepimizin her an düşünüp hissettiği bir tarihimiz var. durduk yere şu an sınava 20 gün kalmışken integral çalışmak yerine bunları yazmama sebep olacak kadar bağlı olduğumuz sevdiğimiz bir takımımız var(u: lan o nedir ki şimdi demiyodursunuz umarım içinizden çok ufak anlık bir örnek sadece). gerçekten kendimi çok şanslı hissettiğim anlar oluyor iyi ki galatasaraylıyım diye ve şu anda o anlardan birisindeyim kesinlikle. ne yazsam az ki giderek kafam karışmaya başladı sabahtan beri ineklemekten. iyi ki doğmuşsun ali sami yen, iyi ki bu takımı kurmuşsun ali sami yen, iyi ki varsın galatasaray, iyi ki galatasaraylıyım, iyi ki doğmuşsun metin oktay, iyi ki galatasaraylı olarak yaşamışsın ve şu anda da buraya eklenebilecek onlarca yüzlerce isim var fatih terimler, hagiler, prekaziler, bülent korkmazlar, selçuk inanlar, semih kayalar sonsuza kadar var olacak bir camia ve biz de şu zamanlarda taraftar olarak üstümüze düşeni her türlü yapmalıyız. bu güzel tezahüratlarımız düşmesin dillerden, yankılansın her an statlar galatasaray diye.

    sonunu bağlayamadım sıvadım ama idare edin artık renktaşlar siz de iyi ki varsınız özellikle valla kanım kaynadı sözlüğün oluşmasını sağlayan 2 isim sanırsam hagi ve gs sizlere de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. son olarak güzel zamanlardayız şampiyonluk sonrası ve bu tip zamanlarda en sevdiğim tezahürat:

    http://www.youtube.com/watch?v=vbD4y_Ylcfc

    edit: keşke hep ali sami yen'de kalsaydık. eski açık, kapalı her şeyiyle orada yaşasaydık. yıkılacaksa yıkılsaydı biz içindeyken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın