• 3806
    bir şekilde dilden dile dolaşan "devletin stadı" tabirinden ciddi şekilde rahatsız olduğumuz mabedimiz.

    dikkat ediyorum fenerli ve beşiktaşlılar özellikle, kimin stadını kime vermiyorsunuz falan diyip duruyorlar. basında stadın üstünü kapatma parasını toki den alıp bunu yapamadığımız için gsgm 'nin stadı sahiplendiği ve yükümlülüklerimizi yerine getiremememizin bedelini bize ödettiği söylentileri var. fatih hocamızın yaptığı demecin tamamen beşiktaşla paylaşmamız için bir kamuoyu yoklaması için yapıldığına eminim. bence yönetimin ses çıkaramamasının sebebi de bu durumdan kaynaklanıyor. o yüzden yönetim ya sessiz kalıyor ya da fatih hocaya yıktılar durumu. her ne olursa olsun, stadımızı beşiktaş ile paylaşmak bana göre çok saçma. bunun binlerce sebebi olabilir ama burada önemli olan bu sebepleri sıralamak değil, stadımızın yapıldığı günden beri siyasi iktidara malzeme yapılması ve bir şekilde hazıra konmuşuz imajı verilmesi. tüm bunlara cevaben yönetimimizin sessizliğini koruması ve gereken cevabı gereken yerlerde verememesi de cabası.
    önce eren talu daha sonra toki derken, inşaat süreci bile sancılı geçen yıllardır beklediğimiz ve şimdilerde herkesin kıskandığı bir stadımız varken, onu bile kursağımızda bırakıyorlar. şimdi beşiktaş' ta maçlarını orada oynarsa ne anlamı kalacak o stadın?
    "beşiktaş duruşu" saçmalığını daha önce defalarca görmemize rağmen, fener'in sahasında bize yapılan ahlaksızlıklara rağmen hala inatla centilmen olmaya çalışmak değil bu resmen pısırıklık gibi geliyor bana. eğer yönetim kendi ayıbını örtmeye çalışıyorsa ve stadın tüm inisiyatifi gsgm 'de ise çıkıp bize de söylesinler de, ali sami yen'i nasıl kaybedip karşılığında bize verilen stadın üzerinde bile hak sahibi olamadığımızı görüp ibret alalım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın