• 15
    sağda solda bazı mal fenerliler olayı yine farklı yönlere çekmeye başlamışlar, en sonda da büyüklüklerine bağlayıp saçmalamışlar ama işin doğrusunu az önce türkiye voleybol federasyonu başkanı ntvspor'da bir çocuğa açıklar gibi tane tane net bir şekilde anlattı.

    şimdi, türkiye liginin ilk 2 sırası şampiyonlar ligine gidiyor, 3 ve 4 ise, ki bunlar fenerbahçe ve biziz, cev kupasına katılıyor. fakat cev, wild card adı altında bir davetiye ile şampiyonlar ligi için ekstra kontenjan açıyor, ve isteyen kulüpler buna başvuruyor. geçen yıl bakü'de düzenlenen şampiyonlar ligi final four'unda, belirtilen otelde kalmaması, maç formalarında kurallara uymaması, toplantılara menajerlerinin katılmaması gibi usulsüzlükler yapan fenerbahçe takımı, turnuvanın supervisor'ı ile sorunlar yaşamış, adam da bunu cev'e iletmiş. cev de, başvuru yapan fenerbahçe ve bizden, bu sebeplerden ötürü bizi tercih etmiş. yani olayın, fenerbahçenin hakkının yenmesi, önlenilemez yükselişinin durdurulmak istenmesi, bütün dünyanın fenerbahçeye karşı birleşmesiyle falan alakası yok. fenerbahçe zaten şampiyonlar ligi oynayamaycaktı ve hakettiği gibi ligi 3. bitirerek cev kupasında yer alacak. soran, anlamayan fenerli arkadaşlarınız olursa, bir salağa anlatır gibi anlatabilirsiniz, olayları başka taraflara çekmesinler.

    edit: hatta supervisor ile yaşanan sorunlar sırasında, 'ne ceza verirseniz verin, öderiz olur biter' tarzı bir atarda bulunmuşlar supervisor'a karşı. ama fazla atar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın